Instagram artık benim için boş bir uygulama

trresmihesap

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem android.
Meslek
Boş işler müdürü.
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu platformda yeniyim, artık Instagram uygulamasının boş bir uygulama olduğunu düşünüyorum, sebebi artık Instagram çok ağır katı kurallar getirip adeta uygulamanın içine etmiş durumda, artık 5-10 takipte, beğenide, yorumda hesaplara kısıtlama getirip askıya alması vb. kapatması öyle hesaplar gördüm, neler neler müstehcen görüntüler onlara bir şey yapmıyor; kendi halinde takılan hesapları kısıtlıyor ve kapatıyor, benim için Instagram bitmiştir çöp olmuştur kısaca ve mavi tık adı altında paralı bir uygulama olmuştur. Para veren rahat kullanır vermeyen ayvayı yesin der gibi.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu platformda yeniyim, artık Instagram uygulamasının boş bir uygulama olduğunu düşünüyorum, sebebi artık Instagram çok ağır katı kurallar getirip adeta uygulamanın içine etmiş durumda, artık 5-10 takipte, beğenide, yorumda hesaplara kısıtlama getirip askıya alması vb. kapatması öyle hesaplar gördüm, neler neler müstehcen görüntüler onlara bir şey yapmıyor; kendi halinde takılan hesapları kısıtlıyor ve kapatıyor, benim için Instagram bitmiştir çöp olmuştur kısaca ve mavi tık adı altında paralı bir uygulama olmuştur. Para veren rahat kullanır vermeyen ayvayı yesin der gibi.
Dediklerinde bence haklısın. Çünkü özellikle 2025'ten itibaren sürekli olarak boş yere kapatılan hesaplar, oldukça fazla olan hatalar vs. 2023ten beridir kullandığım hesap gereksiz yere kapatıldı. Yerine açtığım hesap da kapatıldı. Sırf profilde futbolcu vardı diye :D Artık Instagram yetkililerinin daha fazla emek harcaması gerektiğini düşünüyorum.

Twitter dışında sosyal medya kullanmak çok saçma geliyor bana. Instagram da kullanılabilir tabii ama reels izleme çukuruna düşmeme şartıyla.
Merhabalar hocam Twitter vb Tiktok kullanabilecek en güzel sosyal ağlardır, şimdi tiktok uygulamasının neresi iyi diyebilirsiniz söyliyeyim, güzel içerikler oluşturduğun'da fenomen olup köşeyi dönüp hayatını yüzde doksan değiştirebilir, Twitter gelecek olursak Twitter uygulamasında kafana göre insanlar bulma özelliğin yüksek her çeşit var çünkü.

Twitter dışında sosyal medya kullanmak çok saçma geliyor bana. Instagram da kullanılabilir tabii ama Reels izleme çukuruna düşmeme şartıyla.

Çok doğru söylüyor aslında. @efedogn9 karşıt görüşün nedir? Reels'lerde pazar günü kalktığın andan kahvaltı ve akşam yemekleri haric yatana kadar Instagram'da takılmak mı?

Hesap kapatılma muhabbetini ilk defa duyuyorum.

Twitter dışında sosyal medya kullanmak çok saçma geliyor bana. Instagram da kullanılabilir tabii ama reels izleme çukuruna düşmeme şartıyla.

Dediklerinde bence haklısın. Çünkü özellikle 2025'ten itibaren sürekli olarak boş yere kapatılan hesaplar, oldukça fazla olan hatalar vs. 2023ten beridir kullandığım hesap gereksiz yere kapatıldı. Yerine açtığım hesap da kapatıldı. Sırf profilde futbolcu vardı diye :D Artık Instagram yetkililerinin daha fazla emek harcaması gerektiğini düşünüyorum.
Yabancı forum sitelerinide okudum hocam, onlar bile ınstagrama sövüp sayıyordu.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu platformda yeniyim, artık Instagram uygulamasının boş bir uygulama olduğunu düşünüyorum, sebebi artık Instagram çok ağır katı kurallar getirip adeta uygulamanın içine etmiş durumda, artık 5-10 takipte, beğeni de, yorumda hesaplara kısıtlama getirip askıya alması vb. kapatması öyle hesaplar gördüm, neler neler müstehcen görüntüler onlara bir şey yapmıyor; kendi halinde takılan hesapları kısıtlıyor ve kapatıyor, benim için Instagram bitmiştir çöp olmuştur kısaca ve mavi tık adı altında paralı bir uygulama olmuştur. Para veren rahat kullanır vermeyen ayvayı yesin der gibi.

Ne bileyim bir dizi izle bir film izle oyun oyna ama Reels izlemek bana aşırı derece saçma geliyor.

Çok doğru söylüyor aslında. @efedogn9 karşıt görüşün nedir? Reels'lerde pazar günü kalktığın andan kahvaltı ve akşam yemekleri haric yatana kadar Instagram'da takılmak mı?

Hocam ınstagram artık en ufak takip beğeni yorum gibi vb hareketler'de hesapları kısıtlayıp askıya alıp kapatıyor, ve bundan bazı kitle ben öyle sorun yaşamıyorum diyor, bazı kitlede baya müzdarip bu konuda insanlar 10 bin takipçili 50 bin takipçili kimileri'de kendi halimde takılıyordum beğeni takip yorum bile yapmıyordum ama hesabım kapandı diyor hocam.

Ne bileyim bir dizi izle bir film izle oyun oyna ama Reels izlemek bana aşırı derece saçma geliyor.
Yaklaşık 1, 1.5 sene önce Instagram'ı hayatımdan çıkardım twittıra geçtim biraz gündem, siyaset çok yoğun oluyor ama olması gereken budur bence. Reels izlemeyi bıraktıktan sonra odak süremin arttığında hissediyorum psikolojik midir yoksa gerçek midir bilmiyorum.

Hocam ınstagram artık en ufak takip beğeni yorum gibi vb hareketler'de hesapları kısıtlayıp askıya alıp kapatıyor, ve bundan bazı kitle ben öyle sorun yaşamıyorum diyor, bazı kitlede baya müzdarip bu konuda insanlar 10 bin takipçili 50 bin takipçili kimileri'de kendi halimde ta
Mesele reels izlemek değil hocam, herkes reddetsin ama ınstagramı milletin yükleme sebebi karşı cins ile iletişim kurmak
Merhaba hocam, konu reels izlemek değil ınstagramı yüzde doksan özellikle genç kitle kullanım amacı belli karşı cins ile iletişim kurmak için, ee sen bunları kısıtlıyorsun ınstagramın kurulma amacı arkadaşlık uygulamasıydı reels izlemek istesem dediğiniz gibi film dizi izlerim.

Yaklaşık 1, 1.5 sene önce Instagram'ı hayatımdan çıkardım twittıra geçtim biraz gündem, siyaset çok yoğun oluyor ama olması gereken budur bence. Reels izlemeyi bıraktıktan sonra odak süremin arttığında hissediyorum psikolojik midir yoksa gerçek midir bilmiyorum.
Instagram amacından sapmıştır bana göre, dediğiniz gibi Twitter çok iyi uygulamadır katılıyorum size.

Yeni konular

Geri
Yukarı