Instagram artık benim için boş bir uygulama

Hocam Instagram artık en ufak takip beğeni yorum gibi vb Hareketler'de hesapları kısıtlayıp askıya alıp kapatıyor, ve bundan bazı kitle ben öyle sorun yaşamıyorum diyor, bazı kitlede bayağı müzdarip bu konuda insanlar 10 bin takipçili 50 bin takipçili Kimileri'de kendi halimde ta

Mesele Reels izlemek değil hocam, herkes reddetsin ama Instagram'ı milletin yükleme sebebi karşı cins ile iletişim kurmak

Merhaba hocam, konu Reels izlemek değil Instagram'ı yüzde doksan özellikle genç kitle kullanım amacı belli karşı cins ile iletişim kurmak için, ee sen bunları kısıtlıyorsun Instagram'ın kurulma amacı arkadaşlık uygulamasıydı Reels izlemek istesem dediğiniz gibi film dizi izlerim.

Instagram Reels olmadan önce bence gayet güzel bir uygulamaydı milleltin ufak çaplı albümü gibi oluyordu ama şu an ana odak Reels vidioları gibi geliyor bana.

Instagram Reels olmadan önce bence gayet güzel bir uygulamaydı milleltin ufak çaplı albümü gibi oluyordu ama şu an ana odak Reels vidioları gibi geliyor bana.
Evet hocam fotoğraflar paylaşıp güzel arkadaşlıklar kurabiliyorduk, şimdi ise beğeni yapma takip yapma yorum yapma şunu yapma bunu yapma ee sorarlar adama ne yapayım ben bu uygulamayı, evet bir uygulamanın limitleri olacak ama bu limitide 10-15 yapmazsın dalga geçer gibi.

Resim paylaşılabilen uygulamaların hepsi boş bana göre. Resim paylaşılabilen uygulamalara bir bakıyoruz. Herkesin hayatı dört dörtlük. :D Kötü hayatı olan yok. Bu uygulamaların amacı da budur. Millete hava atmak, kendi ezikliğini millete karşı olumlu olarak gösterebilmektir. Bu anlayış da bana göre ters. Ha içerik üreticisidir, parasını bundan kazanıyordur. Bu adam, elbette paylaşımını yapacak. Para kazanmak işi. Para kazanmak işi olmamasına rağmen 50-100 tane resim paylaşan var en az ve bana göre gereksiz. Şehir ya da ilçe değiştiriyordur, o anı ölümsüzleştirmek için birkaç resim paylaşılır da her resim de paylaşılmaz. Bazı resimlerin de özel kalması gerekir. Yediği yemeği paylaşanlar bile var. Görgüsüzlük bana göre. Yediği yemeği paylaşanlar takipçilerine "bakın bunu yiyorum, siz yiyemiyorsunuz" mesajı çakıyor otomatik.

Resim paylaşılabilen uygulamaların hepsi boş bana göre. Resim paylaşılabilen uygulamalara bir bakıyoruz. Herkesin hayatı dört dörtlük. :D Kötü hayatı olan yok. Bu uygulamaların amacı da budur. Millete hava atmak, kendi ezikliğini millete karşı olumlu olarak gösterebilmektir. Bu anlayış da bana göre ters. Ha içerik üreticisidir, parasını bundan kazanıyordur. Bu adam, elbette paylaşımını yapacak. Para kazanmak işi. Para kazanmak işi olmamasına rağmen 50-100 tane resim paylaşan var en az ve bana göre gereksiz. Şehir ya da ilçe değiştiriyordur, o anı ölümsüzleştirmek için birkaç resim paylaşılır da her resim de paylaşılmaz. Bazı resimlerin de özel kalması gerekir. Yediği yemeği paylaşanlar bile var. Görgüsüzlük bana göre. Yediği yemeği paylaşanlar takipçilerine "bakın bunu yiyorum, siz yiyemiyorsunuz" mesajı çakıyor otomatik.
Çok güzel bakış açısı.

Çok güzel bakış açısı
@trresmihesap, geçtiğimiz sene Ağustos ayında Instagram birkaç gün kapalıydı. O zamanı belki hatırlarsınız. Instagram kapalı olduğu için tatilini erteleyenler vardı.
Geçtiğimiz yıl ağustos ayında askerdeydim hocam o yüzden pek bir bilgim yok bu arada yaşlarınızı bilmediğim için kelimem içinde saygısızlık anlaşılmasın benden büyük olabilirsiniz ve ya küçük büyüğümüze küçüğümüze saygımız vardır.

Twitter dışında sosyal medya kullanmak çok saçma geliyor bana. Instagram da kullanılabilir tabii ama reels izleme çukuruna düşmeme şartıyla.
Hocam valla bilgisayar oynama bağımlılığından kurtuldum reels çukuruna düştüm bilgisayardan daha beter bu reels işi tüm gün bakası geliyor insanın.

@trresmihesap, o kadar takılmayın yahu. Sorun yok. :) Instagram kapalı diye tatilini erteleyenler vardı. Eee, tatilini tabii erteleyecekler. Millete nasıl hava atacaklar yoksa?
Evet hocam, çok haklısınız maalesef bana göre az bir kitlede değil çoğu öyle yediğini içtiğini gezdiğini okuduğunu paylaşmadan, insanlara kendini beğendirmeden yapamayan insan yoktur, ınstagram tayfasının yüzde 90 öyledir bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı