Instagram artık eskisi gibi değil

Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
18.926
Makaleler
52
Çözümler
458
Bundan 1 hafta önce incelemek amaçlı Instagram üzerinde sağ sola baktım. Ardından gerçekten eskisi gibi olmadığını gördüm.

Eskiden Instagram kullanırken eğlenirdim, mutlu olurdum.

Haber sayfaları objektif değil, büyük sayfalar sürekli reklam koyuyor.

Kişi gerçekte olduğu hali ile Instagram üzerine koyduğu fotoğrafın alakası dahi yok.

Neredeyse büyük bir çoğunluğu göz boyamak için özellikle uğraşıyor gibi. Neden böyle değiştiği anlamıyorum doğrusu.

Bu yüzden Instagram hesabımı sildim.

Not: Mesajım objektiftir. Herhangi bir siyasi görüş ile alakalı değildir. Amacım Instagram adını lekelemek veya Instagram ürünlerine zarar vermek değildir.
 
Son düzenleme:
Ben Instagram'ı güvenilir haber ve bilgi sayfalarından kendime bir şeyler katmak ve haberleri öğrenmek için kullanıyorum. Instagram'ın kullanışsız ve boş bir yer olduğu, Instagram'ı nasıl kullandığınız ve ne amaçla kullandığınıza göre değişir. Hangi sayfaları ve insanları takip ettiğinize göre değişir. Fakat herkesin hemfikir olacağını düşündüğüm üzücü durum ise herkesin toksik ve saygısız olması. Çoğu zaman paylaşımların yorumlarına iniyorum ve görüyorum ki ağzı olan konuşuyor, saygısızlık yapıyor, hakaret/küfür ediyor ve alakasız şeyler yazıyor.
 
B3141FF2-B582-48DB-BA0B-5D1C2C55805B.jpeg


Instagram’ın üstte attığım hâli çok heyecan vericiydi. İnsanlar masumca fotoğraflarını paylaşırdı. Cidden sempatik bulurdum. Şimdi ise her şey yapay gözüküyor ve ciddi anlamda beyninizi uyuşturuyor.

Facebook’un el atmasından sonra kötüleşen bir uygulama oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı