Umarım dediğiniz gibi açarlar hocam, belki bir yanlış anlaşılma var? Nasıl karar verecekler hesap sahibi ile görüşmeden? Kendi kafalarına göre bir karar verecekler bakalım açacaklar mı açmayacaklar mı. Aptallık gerçekten kimse ile görüşememek. Facebook da öyle boş.Kimlik istemedilerse açarlar yüksek ihtimal. Hesap hareketlerini tekrar gözden geçiriyorlar. Bende kimlik fotoğrafı istemişlerdi her seferinde.
Hesap hareketlerine bakıyorlar zaten. Destek ticket açma özellikleri bile yok.Umarım dediğiniz gibi açarlar hocam, belki bir yanlış anlaşılma var? Nasıl karar verecekler hesap sahibi ile görüşmeden? Kendi kafalarına göre bir karar verecekler bakalım açacaklar mı açmayacaklar mı. Aptallık gerçekten kimse ile görüşememek. Facebook da öyle boş.
Hocam dünyadaki bütün platformlarda desteğe ulaşabilir konuyu görüşebilirsin. Anlamamışsınız, Discord’un bile support sitesinden biri ile görüşebilirsiniz.Tamam hocam desteklik bi durum yok ki zaten? Hesabın yasaklanmış sende itiraz etmişsin, onların senle muhattap olacağı bir durum yok.
Aynen hocam ticket sistemleri bile yok kocaman 2 uygulamanın. Rezillik.Hesap hareketlerine bakıyorlar zaten. Destek ticket açma özellikleri bile yok.
Hesaba VPN ile çok giriş yaptıysanız da bazen şüphelenebiliyor Instagram.Hocam dünyadaki bütün platformlarda desteğe ulaşabilir konuyu görüşebilirsin. Anlamamışsınıx, Discord’un bile support sitesinden biri ile görüşebilirsiniz.
Aynen hocam ticket sistemleri bile yok kocaman 2 uygulamanın. Rezillik.
Yok hocam VPN ile girmedim ancak bazı reels videolarında bazı yorumlara hep aynı gif’i gönderdim.Hesaba VPN ile çok giriş yaptıysanız da bazen şüphelenebiliyor Instagram.
Evet benim sonum da böyle olmuştu, yapılabilecek bir şey yok. Hesabınızı silecekler, yeni hesap oluşturabilirsiniz sadece. Tanıdıklarınızı tekrar ekleyin. Read more about this rule'dan okumaya çalışın ama bir şey değişmez. Muhtemelen aynı gifi tekrar tekrar attığınız için bot sanmıştır.Yok hocam VPN ile girmedim ancak bazı reels videolarında bazı yorumlara hep aynı gif’i gönderdim.
@yusufselim766 dislike atmalık ne var acaba? Durmadan dislike spamı yapıyorsun. Instagram support da çalışıyorsun bence sen kötüledik diye dislike basıyorsun.
Güncelleme hesap gitti. @676478 hocam yapabileceğimiz birşey var mı?
Eki Görüntüle 2403098
Yeni mesaj atmak istedim neden öncekini düzenledi anlamadım.
Anladım hocam teşekkür ederim yardımlar için.Evet benim sonum da böyle olmuştu, yapılabilecek bir şey yok. Hesabınızı silecekler, yeni hesap oluşturabilirsiniz sadece. Tanıdıklarınızı tekrar ekleyin. Read more about this rule'dan okumaya çalışın ama bir şey değişmez. Muhtemelen aynı gifi tekrar tekrar attığınız için bot sanmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.