Instagram belirli hesaplarla etkileşim kısıtladı

İşletim sistemi
Android

ahm123

Femtopat
Daha fazla  
Instagram'ın hesap durumu sayfasında "Kullanamadığın özellikler" kısmında "Belirli hesaplarla etkileşimde bulunamazsın" diye bir yazı var. Şimdi kalıcı kısıtlama mı aldım? Bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241225_021621_Instagram.jpg
    Screenshot_20241225_021621_Instagram.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 747
  • Screenshot_20241223_184207_Instagram.jpg
    Screenshot_20241223_184207_Instagram.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 465
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problem bende de vardı birkaç gün kimseye istek atma kimseyi takipden çıkma çıkartma düzeliyor galiba son zamanlarda çok kişiye istek attın veya etkileşimde bulundun.

Aynı problem bende de vardı birkaç gün kimseye istek atma kimseyi takipden çıkma çıkartma düzeliyor galiba son zamanlarda çok kişiye istek attın veya etkileşimde bulundun.
Sende de mi belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın sorunu vardı benimkisi takip kısıtlaması değil mesaj kısıtlaması görsel de de yazıyor bu kısıtlama gerçekten geçici mi?

Ama kullanamadığın özellikler kısmında aldığım cezayı yazmaları tuhafıma gitti hesabını kısıtladık falan diyor dedim acaba kalıcı bir kısıtlama mı aldım ben

Siz de de mi kullanamadığın özellikler bölümünde belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın yazısı vardı ve bazı özellikleri şu an da kullanamazsın yazısı

Son düzenleme:
Sende de mi belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın sorunu vardı benimkisi takip kısıtlaması değil mesaj kısıtlaması görsel de de yazıyor bu kısıtlama gerçekten geçici mi?

Ama kullanamadığın özellikler kısmında aldığım cezayı yazmaları tuhafıma gitti hesabını kısıtladık falan diyor dedim acaba kalıcı bir kısıtlama mı aldım ben

Siz de de mi kullanamadığın özellikler bölümünde belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın yazısı vardı ve bazı özellikleri şu an da kullanamazsın yazısı

Bende kimlik doğrulaması istiyor şu an kısıklama kalkması icin

Bende o yukarıdaki fotoğraftaki gibi yazıyor, sizce düzelir mi ki?

Benim 12 Aralık da oldu sürenin dolması için 12 Ocak gününü bekliyorum

Bende o yukarıdaki fotoğraftaki gibi yazıyor, sizce düzelir mi ki?
Yüksek ihtimalle evet

Bana mesaj engeli verdi ama kimseye mesaj gönderemiyorum

Son düzenleme:
İki hesap kullanıpta böyle sorun ile karşılaşanlar yazsın birde çok kişiye takip isteği atanlar varsa yazsın tahminim ikisiden biri veya ikisi de olabilir... çözen veya sorunun tam neyden kaynaklandığını bulan varsa cevaplasın lütfen

Bana da aynısı oldu ve hiç bir çözüm bulamadım çözümün olmadığı yerde bir eğrilik vardır ve Instagram Sizi “meta verified (blue tick)" almaya zorluyor bu hata uydurma bence. 2025 ile birlikte çok sorun oluşturdu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı