yarouygader
Zeptopat
Instagram'da ana sayfa sorunum var. Masaüstü ve internet ağının herhangi birinden girdiğimde beni boş bir sayfa karşılıyor. 3 gündür böyle 
Instagram'da ana sayfa sorunum var. Masaüstü ve internet ağının herhangi birinden girdiğimde beni boş bir sayfa karşılıyor. 3 gündür böyle![]()
Instagram'da ana sayfa sorunum var. Masaüstü ve internet ağının herhangi birinden girdiğimde beni boş bir sayfa karşılıyor. 3 gündür böyle![]()
uygulamadan girdiğimde herhangi bir sorun yok ayrıca anasayfa haricinde diğer direct keşfet yada kendi profilim gibi yerlerde gezinebiliyorum. sadece ana sayfa sorunum var.Fotoğraf görmeden bir şey diyemem geçen sene başıma geldi hesap biri tarafından çalınmışdı ama sana burada çalınmış dersem yanlış bilgi veririm fotoğraf bekliyoruz kolay gelsin![]()
sadece anasayfaya giremiyorum. mobil uygulama sorunsuz çalışıyor. ayrıca direct keşfet vs imgeleri kullanabiliyorum.Ekran görüntüsü atar mısın ?
Uygulamadan girdiğimde herhangi bir sorun yok ayrıca ana sayfa haricinde diğer Direct keşfet ya da kendi profilim gibi yerlerde gezinebiliyorum. Sadece ana sayfa sorunum var. Eki Görüntüle 1278115
Çerezleri silin demiştim. Opera'dan giriyorsunuz. Chrome dener misiniz?uygulamadan girdiğimde herhangi bir sorun yok ayrıca anasayfa haricinde diğer direct keşfet yada kendi profilim gibi yerlerde gezinebiliyorum. sadece ana sayfa sorunum var. Eki Görüntüle 1278115
sadece anasayfaya giremiyorum. mobil uygulama sorunsuz çalışıyor. ayrıca direct keşfet vs imgeleri kullanabiliyorum.
denedim hocam, microsof edge den de denedim sorun yine aynı.Galiba Opera tarayıcıdan giriyorsunuz Google'ı deneyiniz.
çerezleri temizledim, chrome ve microsoft edgeden de denedim sorun devam ediyor.Çerezleri silin demiştim. Opera'dan giriyorsunuz. Chrome dener misiniz?
Sorununuzu arattığımda bunu yaşayan tek kişi olmadığınızı görüyorum. Ancak bu problemi yaşayanlar genellikle şifrenin çalındığı yada farklı hata mesajları ile karşılaşmış. Siz ise anasayfa dışında her yerde problemsiz gezdiğinizi söylüyorsunuz. Herhangi bir hata aldınız mı?Denedim hocam, Microsoft Edge'den de denedim sorun yine aynı.
Çerezleri temizledim, Chrome ve Microsoft Edge'den de denedim sorun devam ediyor.