Instagram boş sayfa açılıyor

yarouygader

Zeptopat
Daha fazla  
Instagram'da ana sayfa sorunum var. Masaüstü ve internet ağının herhangi birinden girdiğimde beni boş bir sayfa karşılıyor. 3 gündür böyle

Fotoğraf görmeden bir şey diyemem geçen sene başıma geldi hesap biri tarafından çalınmışdı ama sana burada çalınmış dersem yanlış bilgi veririm fotoğraf bekliyoruz kolay gelsin

Hesabın çalındığını düşünmüyorum Direct keşfet ya da kendi profilime sorunsuz girebiliyorum. Anasayfanın çalışmaması sinir etti beni.

Hayır hiçbir hata almadım. Garip bir teknik hata sanırsam. Instagram desteğe sorunumu yazıp ekran görüntüsünü attım. Beklemekten başka bir çarem yok gibi gözüküyor.

Emre bey ilginiz için teşekkür ederim fakat 3 gündür denemediğim şey kalmadı. Şifremi değiştirdim, internet ağını kontrol ettim hatta hesabımı dondurup tekrar açtım fakat hiçbir işe yaramadı. Sıkıntım tarayıcıların hiçbirinden erişemiyorum anasayfaya. Uygulamada ise hiçbir sıkıntı yok.

Sadece kendi hesabınıza mı giremiyorsunuz başkalarının hesabına falan girebiliyor musunuz yoksa bu sorun sadece kendinizin hesabınızda mı var.

kuzenimde hesabı çalındığında boş sayfa veriyordu ama bilemedim.
anlıyorum ama çalınacağını düşünmüyorum. dediğim gibi sadece ansayfa sorunu var. direct keşfet yada reels gibi yerlere girebiliyorum. uygulamada ise herşey sorunsuz çalışıyor. bilemedim valla bana instagram sunucu hatası gibi geliyor.
Çerezleri silin demiştim. Opera'dan giriyorsunuz. Chrome dener misiniz?

Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim. Sanırım Instagram'ın hatası. Beklemekten başka çarem yokmuş gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…