Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 5 Mart 2024 #51 Annem başımı yedi faceme bir şey oldu diye içim rahatladı şimdi uğraşıyordum deminden beri
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.314 Yer düzce 5 Mart 2024 #52 İyi bari sorun bende değilmiş.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 561 5 Mart 2024 #53 Güneş fırtnasıyla alakalı bir şey olabilir mi?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 5 Mart 2024 #54 Squaxw dedi: Güneş fırtnasıyla alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok kanka süresi gelmedi onun. Öyle bir şey olsa internet çökerdi. Neden durduk yere çöktü acaba inşallah hack değildir yoksa sonumuz eski Facebook kullanan tayfaya benzeyecek.
Squaxw dedi: Güneş fırtnasıyla alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok kanka süresi gelmedi onun. Öyle bir şey olsa internet çökerdi. Neden durduk yere çöktü acaba inşallah hack değildir yoksa sonumuz eski Facebook kullanan tayfaya benzeyecek.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 5 Mart 2024 #55 Scania R730 v8 dedi: Yok kanka süresi gelmedi onun. Öyle bir şey olsa internet çökerdi. Neden durduk yere çöktü acaba inşallah hack değildir yoksa sonumuz eski Facebook kullanan tayfaya benzeyecek. Genişletmek için tıkla... Bence hack. Çünkü Meta'ya zarar gelse Google ne alaka?
Scania R730 v8 dedi: Yok kanka süresi gelmedi onun. Öyle bir şey olsa internet çökerdi. Neden durduk yere çöktü acaba inşallah hack değildir yoksa sonumuz eski Facebook kullanan tayfaya benzeyecek. Genişletmek için tıkla... Bence hack. Çünkü Meta'ya zarar gelse Google ne alaka?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 5 Mart 2024 #56 Paul Walkers dedi: Bence hack. Çünkü Meta'ya zarar gelse Google ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bu çok kötü olur. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
Paul Walkers dedi: Bence hack. Çünkü Meta'ya zarar gelse Google ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bu çok kötü olur.
falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #57 Bende de sayfa yenilenmiyor. İnternet de sorun var sanıyordum, kapat aç falan yaptım.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 5 Mart 2024 #58 falconn32 dedi: Bende de sayfa yenilenmiyor. İnternet de sorun var sanıyordum, kapat aç falan yaptım. Genişletmek için tıkla... Yok kanka sorun Meta da. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
falconn32 dedi: Bende de sayfa yenilenmiyor. İnternet de sorun var sanıyordum, kapat aç falan yaptım. Genişletmek için tıkla... Yok kanka sorun Meta da.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 5 Mart 2024 #59 Arızalara genel bakıŠburadan hangi uygulama ve hizmetlerin çöktüğünü görebilirsiniz tüm internet battı resmen
Arızalara genel bakıŠburadan hangi uygulama ve hizmetlerin çöktüğünü görebilirsiniz tüm internet battı resmen
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Mart 2024 #60 Squaxw dedi: Güneş fırtnasıyla alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aynen Güneş'in işi gücü yok Facebook sunucularını ışın yağmuruna tutacak.
Squaxw dedi: Güneş fırtnasıyla alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aynen Güneş'in işi gücü yok Facebook sunucularını ışın yağmuruna tutacak.