Instagram çöktü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Keşke Instagram'a uygulanan bu kısıtlama, Instagram'a uygulanacağına TikTok'a uygulansa da ülke olarak zeka seviyemiz uzun vadede biraz yükselse. Her neyse bunlar başka konular, pek konudan sapmayalım. Bu kısıtlamayı ise konunun önceki mesajlarındaki Fahrettin Altun'un açıklamasına bağlıyorum.

Yani... Bir fikirdi. Ama twitter'da da sorun yaşıyoruz.

Güncel konusunu açtım, fikirlerini özgünce ve saygı çerçevesi içerisinde belirtmek isteyenleri bekliyorum.

TikTok'un kapatılmaması daha iyi bana göre. TikTok'u kapattığında, low iq videolar çeken guruh birden sosyal medyayı bırakmayacak. YouTube ve Instagram gibi uygulamalara geçiş yapacaklar. O uygulamaları da çöp edeceklerine bırakalım TikTok'ta kendi hallerinde takılsınlar.

Yazık yazık, buraya çok şey yazıp çizmek isterim de içeri girmemek için yazmıyorum. Bayrağı dahi Türk'e karşı isyan için yapılmış bir ulus için düştüğümüz haller...

O konuya girip fikir belirtemiyorum.

BTK bir süredir erişim engeli kararlarının uygulamasında malum mavi siteye yönlendirmek yerine bant genişliğini daraltıyor. Belli ki bunu aşama aşama yapıyor, mesela ben de TurkNet kullanıyorum ama çoğunluk kullanıcının aksine siteye erişemiyorum. ISS'in kararın uygulamasında iradesi veya onayı zannetmiyorum ki olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…