ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Benim merak ettiğim bir konu var? Instagram'da erişim engeli getirilen sayfalara nasıl erişilir? VPN kullanıyorum yine açılmıyor, bunun sebebi nedir? Sonuçta hesap kapatılmıyor, sadece erişim engeli getiriliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Benim merak ettiğim bir konu var? Instagram'da erişim engeli getirilen sayfalara nasıl erişilir? VPN kullanıyorum yine açılmıyor, bunun sebebi nedir? Sonuçta hesap kapatılmıyor, sadece erişim engeli getiriliyor.
z7y_michael Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #2 Bazı sayfalarda yaş problemi var o da profilde kimlik doğrulama ile geçiliyor eğer onu diyorsan
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 z7y_michael dedi: Bazı sayfalarda yaş problemi var o da profilde kimlik doğrulama ile geçiliyor eğer onu diyorsan Genişletmek için tıkla... Vpn kullanmama rağmen neden açılmıyor? Yaş sınırı yok sayfa erişim engeli yemiş. Böyle olunca sadece erişim engeli yiyor sayfa kapanmıyor.
z7y_michael dedi: Bazı sayfalarda yaş problemi var o da profilde kimlik doğrulama ile geçiliyor eğer onu diyorsan Genişletmek için tıkla... Vpn kullanmama rağmen neden açılmıyor? Yaş sınırı yok sayfa erişim engeli yemiş. Böyle olunca sadece erişim engeli yiyor sayfa kapanmıyor.