Instagram eski takipçi nasıl bulunur?

Daha fazla  
Yaklaşık tam bir sene önce bir kızla konuşuyordum Instagram'dan takipleştik sohbet ettik sonra saçma bir sebepten bir daha mesajlaşmadık. Ben de kızın nickini bilmiyorum. Unuttum. Sohbeti de silmişim bir türlü bulamıyorum. Beğendiğim bir postu yok çok aradım bulma şansım nedir? Yardım edin onu bulmam lazım.

Instagram verilerini indir belki geçmişe dair bir SS bulabilirsin.
Unfollowers uygulaması kullanıyorsan oradan da kontrol et.

Yaklaşık tam bir sene önce bir kızla konuşuyordum Instagram'dan takipleştik sohbet ettik sonra saçma bir sebepten bir daha mesajlaşmadık. Ben de kızın nickini bilmiyorum. Unuttum. Sohbeti de silmişim bir türlü bulamıyorum. Beğendiğim bir postu yok çok aradım bulma şansım nedir? Yardım edin onu bulmam lazım.

Bulamazsın hocam, bulsan da kız seni unutmuştur çoktan. Unut gitsin o yüzden.

kızı unut bence dostum ama illa bakmak istiyorum diyorsan engellenenler kısmına gel sağ üstteki + seçeneğine tıkla hesabına bakanlar falan gözüküyor bi dene istiyorsan dostum

Hocam bulamazsınız eski veriler indirseniz bile güncel ismi gözükmeyecek.
Unutun gitsin o kadar da takılmayın 1 sene olmuş.

Yeni konular

Geri
Yukarı