Instagram hesabi kalıcı kapandı

Mert5461

Centipat
Daha fazla  
1yıl önce Instagram hesabima bot takipci satin aldim. Instagram'i zaten doğru düzgün kullanmıyordum. Öylece duruyordu. Facebook hesabim ve Instagram hesabim birbirine bagliydi. Instagram hesabimin adini ve kullanıcı adini degistirdim. 1 saat icinde hem Instagram hem Facebook hesabim kapatildi itiraz etmek icin fotograf ve kimlik resmi attim. Onlarda reddedildi. Mailime gelen yazida kalici kapatildigini yaziyordu. Bu kararin tekrar degerlendirilmesini talep edemezsin yazmislar. Şimdi bu hesaplari acmak imkansiz mi? Instagram kapansin ama Facebook'ta bir suc islemedim ki. Facebook'ta isim değiştirmiş oldum Instagram vasitasiyla. Ne olur yardım et.

1yıl önce Instagram hesabima bot takipci satin aldim. Instagram'i zaten doğru düzgün kullanmıyordum. Öylece duruyordu. Facebook hesabim ve Instagram hesabim birbirine bagliydi. Instagram hesabimin adini ve kullanıcı adini degistirdim. 1 saat icinde hem Instagram hem Facebook hesabim kapatildi itiraz etmek icin fotograf ve kimlik resmi attim. Onlarda reddedildi. Mailime gelen yazida kalici kapatildigini yaziyordu. Bu kararin tekrar degerlendirilmesini talep edemezsin yazmislar. Şimdi bu hesaplari acmak imkansiz mi? Instagram kapansin ama Facebook'ta bir suc islemedim ki. Facebook'ta isim değiştirmiş oldum Instagram vasitasiyla. Ne olur yardım et.
Malesef o hesap bir daha açılmaz, kullanıcı sözleşmesinde bahsediyordur zaten bu durum. Bot basmak da kapatılması için bi sebep.

1 yıl önce atmışsınız botla alakalı değil. Hesapta olağan dışı şeyler yaptıysanız yada mesela fake ise, numara eklemediyseniz vs. 2-3 yıllık hesaplar şak diye kapanıyor artık.

1 yıl önce atmışsınız botla alakalı değil. Hesapta olağan dışı şeyler yaptıysanız ya da mesela fake ise, numara eklemediyseniz vs. 2-3 yıllık hesaplar şak diye kapanıyor artık.

Numaram ekliydi. İsim değiştirince anında gitti. Takipçim 400 falandı ben sadece 4 kişiyi takip ederdim. Hiçbir şey paylaşmadım. Bu arada hesap kapanma sebebini tam olarak nasıl öğrenebilirim?

Yeni konular

Geri
Yukarı