B bmw00 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Selamünaleyküm, Instagram hesabım kapandı, geriye alamadım. Fakat yeni hesap oluşturup da aynı telefonumdan giremiyorum. Başka telefondan giriş yapıyorum yeni hesap açıp ama kendi telefonuma yazınca aynı hesabı girmiyor. Ne yapmam lazım?
Selamünaleyküm, Instagram hesabım kapandı, geriye alamadım. Fakat yeni hesap oluşturup da aynı telefonumdan giremiyorum. Başka telefondan giriş yapıyorum yeni hesap açıp ama kendi telefonuma yazınca aynı hesabı girmiyor. Ne yapmam lazım?
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 303 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 28 Haziran 2025 #2 IP Ban olabilir. VPN ile Instagram uygulamasını silip baştan yükleyip dener misiniz. Artı 0 Eksi
KS KS B bmw00 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 ozgurorak dedi: IP Ban olabilir. VPN ile Instagram uygulamasını silip baştan yükleyip dener misiniz. Genişletmek için tıkla... Vpn yok zaten size nasıl ulaşabilirim yardımcı olsanız Artı 0 Eksi
ozgurorak dedi: IP Ban olabilir. VPN ile Instagram uygulamasını silip baştan yükleyip dener misiniz. Genişletmek için tıkla... Vpn yok zaten size nasıl ulaşabilirim yardımcı olsanız
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 303 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 28 Haziran 2025 #4 bmw00 dedi: Vpn yok zaten size nasıl ulaşabilirim yardımcı olsanız Genişletmek için tıkla... Discord: ozgxr & Instagram: cigarettesafterrradiohead Artı 0 Eksi
bmw00 dedi: Vpn yok zaten size nasıl ulaşabilirim yardımcı olsanız Genişletmek için tıkla... Discord: ozgxr & Instagram: cigarettesafterrradiohead
KS KS B bmw00 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 ozgurorak dedi: Discord: Ozgxr & Instagram: Cigarettesafterrradiohead Genişletmek için tıkla... Abi Instagram yok nasıl ulaşacağım faceden yazsana mert günay profilde kitap okuyorum ozgurorak dedi: Discord: ozgxr & Instagram: cigarettesafterrradiohead Genişletmek için tıkla... Abi ? Son düzenleme: 28 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
ozgurorak dedi: Discord: Ozgxr & Instagram: Cigarettesafterrradiohead Genişletmek için tıkla... Abi Instagram yok nasıl ulaşacağım faceden yazsana mert günay profilde kitap okuyorum ozgurorak dedi: Discord: ozgxr & Instagram: cigarettesafterrradiohead Genişletmek için tıkla... Abi ?
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 303 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 28 Haziran 2025 #6 bmw00 dedi: Abi Instagram yok nasıl ulaşacağım faceden yazsana mert günay profilde kitap okuyorum Genişletmek için tıkla... Bulamadım. Profilim bu, ekleyip yazarsan konuşuruz. Artı 0 Eksi
bmw00 dedi: Abi Instagram yok nasıl ulaşacağım faceden yazsana mert günay profilde kitap okuyorum Genişletmek için tıkla... Bulamadım. Profilim bu, ekleyip yazarsan konuşuruz.
KS KS B bmw00 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 ozgurorak dedi: Bulamadım. Profilim bu, ekleyip yazarsan konuşuruz.Eki Görüntüle 2522991 Genişletmek için tıkla... Abi instagramım kapatıldı insta yok face var sadece Log in to Facebook Facebook bu Artı 0 Eksi
ozgurorak dedi: Bulamadım. Profilim bu, ekleyip yazarsan konuşuruz.Eki Görüntüle 2522991 Genişletmek için tıkla... Abi instagramım kapatıldı insta yok face var sadece Log in to Facebook Facebook bu
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 303 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 29 Haziran 2025 #8 bmw00 dedi: Abi instagramım kapatıldı insta yok face var sadece Log in to Facebook Facebook bu Genişletmek için tıkla... Facebook'tan arkadaşlık isteğimi kabul etmezsen sana mesaj gönderemiyorum. Artı 0 Eksi
bmw00 dedi: Abi instagramım kapatıldı insta yok face var sadece Log in to Facebook Facebook bu Genişletmek için tıkla... Facebook'tan arkadaşlık isteğimi kabul etmezsen sana mesaj gönderemiyorum.
KS KS B bmw00 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #9 Ettim Artı 0 Eksi
ms_mob1us Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #10 bmw00 dedi: Ettim. Genişletmek için tıkla... Instagram kısıtlama, engellenme, hesabın kaldırılması gibi durumlarda IP'den ban atıyor. Aynı telefondan başka hesap olsa dahi Instagram'a giremezsin. Artı 0 Eksi
bmw00 dedi: Ettim. Genişletmek için tıkla... Instagram kısıtlama, engellenme, hesabın kaldırılması gibi durumlarda IP'den ban atıyor. Aynı telefondan başka hesap olsa dahi Instagram'a giremezsin.