Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hesapta geziyordum bir anda kapandı ve topluluk ihlali falan dedi hesabınız kapatılmıştır diye. Oysaki hiçbir şey yapmadım. Sonra itiraz ettim falan bana denileni yaptım, şimdi de yeni e-posta mesajı geldi anlamadım. Sizler de görün. Tek hesabım o, arkadaşlarım, ailem falan hepsi orada. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Her fikre açığım, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Hocam aldığınız yanıt fikri mülkiyet ile alakalı gibi görünüyor. Ve hangi e-posta adresine e-posta gönderdiniz acaba? Bu arada nasıl bir mesajla engellendiğinizi öğrendiniz mesela "topluluk kuralı ihlali" gibi söylerseniz sevinirim. Hayırlı cumalar.
Hocam aldığınız yanıt fikri mülkiyet ile alakalı gibi görünüyor. Ve hangi e-posta adresine e-posta gönderdiniz acaba? Bu arada nasıl bir mesajla engellendiğinizi öğrendiniz mesela "topluluk kuralı ihlali" gibi söylerseniz sevinirim. Hayırlı cumalar.
Nefret söylemi ve sembolleri nedeniyle engellendiniz yazıyor biriyle tanıştım o şikayet etmiş ben küfür falanda etmedim
Şuraya gönderdim mesajı ip@instagram.com
Nefret söylemi ve sembolleri nedeniyle engellendiniz yazıyor biriyle tanıştım o şikayet etmiş ben küfür falanda etmedim.
Şuraya gönderdim mesajı ip@instagram.com
Hocam o e-posta adresi fikri mülkiyet ihlalleri için yapılan itirazlarda kullanılıyor. Bir form linki var buradan itiraz işlemi gerçekleştirebilirsiniz: Instagram Yardım Merkezi
Yukarıdaki formun ilk sayfası böyle görünüyor olmalı
Düşüncem ile aynı bir makale buldum. İsterseniz inceleyebilirsiniz. Hayırlı günler.
Kaynak
(Uyarmak istedim aşağıdaki makaleyi aldığım sayfanın linki güvenli olmayabilir veya riskli olabilir eğer güvenliğinizi korumak istiyorsanız aşağıda siteden alınan bir bölümü inceleyebilirsiniz)
Merhaba değerli Instagram kullanıcıları,
Instagram platformunda birçok hesap kapatılıyor. Bu sebeple sizlere Instagram hesabım kapatıldı! Nasıl geri açabilirim? bu konu için sizlere çözüm sunacağım.
Instagram hesabınız kapatıldığında, giriş yapmaya çalışırken hesabınızın kapatıldığını belirten aşağıdaki ekran gibi bir mesaj görürsünüz.
hata
Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı. Hesabını nasıl geri alabileceğini öğren.
Daha fazla bilgi al.
Tarayıcıdan girmeye çalıştığınızda ise aşağıdaki hata ile karşılaşabilirsiniz.
E-posta adresiniz:
Hesabınıza bağlı e-posta adresinizi yazın. (örneğin: xxxxxxxx@gmail.com)
hangi ülkeden yazıyorsunuz?
Bulunduğun ülke kısmına mutlaka bulunduğunuz ülkeyi doğru olarak yazın (örneğin: Türkiye)
Formu başarıyla doldurdunuz iseniz;
Son kalan tek işlem "gönder" butonuna basıp 24-72 iş saati içerisinde Instagram'dan itiraz talebinize geri dönüşü bekliceksiniz.
Eğer ki itiraz talebiniz olumlu ise;
İtiraz talebiniz olumlu geçti ise Instagram hesabınıza bağlı olan e-posta adresine aşağıdaki gibi bilgilendirme maili gelecektir ve hesabınız yeniden aktif edilmiş olacaktır.
Merhaba,
Hesabınız yeniden etkinleştirildi ve artık hesabınıza erişebiliyor olmalısınız. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz. Başka sorularınız varsa, lütfen yardım Merkezi'ni ziyaret edin:
Hocam o e-posta adresi fikri mülkiyet ihlalleri için yapılan itirazlarda kullanılıyor. Bir form linki var buradan itiraz işlemi gerçekleştirebilirsiniz: Instagram Yardım Merkezi
Yukarıdaki formun ilk sayfası böyle görünüyor olmalı
Düşüncem ile aynı bir makale buldum. İsterseniz inceleyebilirsiniz. Hayırlı günler.
Kaynak
(Uyarmak istedim aşağıdaki makaleyi aldığım sayfanın linki güvenli olmayabilir veya riskli olabilir eğer güvenliğinizi korumak istiyorsanız aşağıda siteden alınan bir bölümü inceleyebilirsiniz)