Instagram hesabında kullanılan ismin yasal hakkı var mı?

484999

Hectopat
Dostlar selam, Instagram üzerinden arkadaşım bir sorunlar karşılaşmış bunun için size danışmak istiyorum. Bir2 ile başlayan 17k takipçili bir hesabı var ve 2021 yılından beri bu ismi kullanıyor, biri böyle bir mesaj atmış ve bu konuda yasal bir hakkı var mı bunu öğrenmek istiyorum. İnternette bir2 ile ilgili isim hakları vs bile alabiliyorken bana mantıklı gelmedi ama yine de ben bilgisayarcıyım ne anlarım deyip sizlere sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

hiçbir şey olmaz.

Eğer gerçekten isim hakkı vs. kendilerinde olsaydı güzelce belge sorduğunda atardı.

Ben de öyle düşünüyorum ama biraz daha açıklasanız çok mutlu oluruz.

Hocam herhangi bir bilgim yok fakat dendiği gibi bu uslüpla yazması direk çoluk çocuk olduğunu düşündürttü, gözünü korkutmaya çalışmış, herhangi bir hakkı olsa da siz bir sıkıntı yaşamazsınız yine de

Tamamdır, yani direkt bizim kullandığımız isim hakkını alsa bir şey dememde bi2 ile başlayan her şeye sahip olması mana mantıklı gelmedi.

Korkutmaya çalışmış. Ayrıca isim hakları varsa burada asıl muhattap İnstagram oluyor belgeleri vesaire sunuyorsun ve yetkili ekip tarafından incelenip karar veriliyor. Senin hiç endişelenmene gerek yok. İsim hakları elinde olduğunu sanmıyorum, ki öyle olsa bile en fazla instagram kullanıcı adını sıfılar. Yasal anlamda bir problem olmaz.

Teşekkürler <3

Hocam üslubundan belli. Basın engeli geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…