Instagram hesabını yanlışıkla silmek

godluci

Kilopat
Daha fazla  
Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim ve geri açmak için gerekli adımları yaptım. Kod gönderdiler fotoğraf çekip yolladım ama 15 gün oldu hala geri dönüş yapmadılar. Bunun bir yöntemi falan var mıdır?

Ben de şifreyi unuttum, eski telefon numarama onay kodu geliyor ve numara kullanım dışı şu an. 1 ay boyunca mail atıp kurtarmaya çalıştım fakat başaramadım. Hesabı kapattırmak için uğraşıyorum şu an.
Müşteri hizmetleri arkadaşın dediği gibi hiç yardımcı olmuyor. En son burada konu açıp instagram kullananlara şikayet ettireceğim kendimi ki kapansın o hesabım.

Facebook destek sistemine saatlerce küfredebilirim. O derece kötüler.

Aynı şey RIOT destek sistemi için de geçerli. Geçenlerde kullanıcı adımı değişince LoL hesabım güme gitti. Diyorum benim hesabım çalınmadı. Sizin sisteminizde sorun var. Yok adamlar anlamadı.
RIOT ezbere cevap yazan destek elemanları ile hiç uğraşacak havamda değildim. O yüzden biletime gelen destek hakkında ki geri bildirim anketine bir güzel giydirdim. Zaten arkadaşlar ile oynamak için tuttuğum bir hesaptı. RIOT ile olan maceram Valorant kapalı betası ile bitmiş oldu.

Son düzenleme:
Yani şu sosyal mecrada hiçbir şeyin kolay bir yolu yok yanlışıkla yaptığım bir işi geri döndürmek de mümkün değil gerçekten can sıkıcı ve saçma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı