Çözüldü Instagram "hesabınızda otomatik davranışlar tespit ettik" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rohatzzbabo

Centipat
Daha fazla  
Bugün Instagram'a girdim ve konudaki uyarıyı verdi. Hesabımı 1 bilgisayar ve 3 telefondan kullanıyorum. Ayrıca insist adında bir eklentiyi de kullanıyorum. İnsist yüzünden oldugunu tahmin ediyorum. Hesabımın kapanmaması için neler yapmalıyım? Not: Şifreyi değiştirdim.

O çok vakit geçirip çok like attığınızda da oluyor. Kapanmaz zannımca.

Sorun şifreyi değiştirip değiştirmemeniz değil ki. Sorun üçüncü parti yazılım kullanmanız, uygulamaya yetkisi bulunan üçüncü parti yazılımları kullanmayı bırakırsanız sorun düzelir.

Kullandığın eklentinin illegal olduğunu da düşünürsek, o tarz eklenti ve uygulamalar genelde hesaba ya zarar verir, ya da kapanmasına yol açar.

Eklenti derken? Eklentiyi nereden kaldırabiliriz. Tam anlamadım.
Uygulamalar ve İnternet Sitelerini kaldırdım. Şifreyi değiştirdim gene aynı uyarıyı verdi.

Konu sahibi insist eklentisini kullandığından bahsetmişti. Sizle alakalı bir durum yok ortada.

Konu sahibi insist eklentisini kullandığından bahsetmişti. Sizle alakalı bir durum yok ortada.
doğrudur ben eklenti kullanmadım. Ama Hesabında otomatik davranışlar olduğundan şüpheleniyoruz uyarısını almaya başladım. Neden oluyor çözemedim gitti. Sadece bunu kullanıyorum: Instagram Unfollowers
Bunuda 4-5 aydır kullanıyordum. Son birkaç haftadır bu uyarıyı aldım.

Çok dolaştığınızda alırsınız. Sürekli post yahut yorum beğenmeyi bırakırsanız olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…