Bugün Instagram'a girdim ve konudaki uyarıyı verdi. Hesabımı 1 bilgisayar ve 3 telefondan kullanıyorum. Ayrıca insist adında bir eklentiyi de kullanıyorum. İnsist yüzünden oldugunu tahmin ediyorum. Hesabımın kapanmaması için neler yapmalıyım? Not: Şifreyi değiştirdim.
Sorun şifreyi değiştirip değiştirmemeniz değil ki. Sorun üçüncü parti yazılım kullanmanız, uygulamaya yetkisi bulunan üçüncü parti yazılımları kullanmayı bırakırsanız sorun düzelir.
Eklenti derken? Eklentiyi nereden kaldırabiliriz. Tam anlamadım.
Uygulamalar ve İnternet Sitelerini kaldırdım. Şifreyi değiştirdim gene aynı uyarıyı verdi.
Eklenti derken? Eklentiyi nereden kaldırabiliriz. Tam anlamadım.
Uygulamalar ve İnternet Sitelerini kaldırdım. Şifreyi değiştirdim gene aynı uyarıyı verdi.
doğrudur ben eklenti kullanmadım. Ama Hesabında otomatik davranışlar olduğundan şüpheleniyoruz uyarısını almaya başladım. Neden oluyor çözemedim gitti. Sadece bunu kullanıyorum: Instagram Unfollowers
Bunuda 4-5 aydır kullanıyordum. Son birkaç haftadır bu uyarıyı aldım.
doğrudur ben eklenti kullanmadım. Ama Hesabında otomatik davranışlar olduğundan şüpheleniyoruz uyarısını almaya başladım. Neden oluyor çözemedim gitti. Sadece bunu kullanıyorum: Instagram Unfollowers
Bunuda 4-5 aydır kullanıyordum. Son birkaç haftadır bu uyarıyı aldım.