Instagram hesap kapatıldıktan sonra tekrar nasıl açılır?

SWAMP1

Hectopat
Daha fazla  
Bir tane takım üzerine fan hesabım vardı 3 senelik ve bu eylül ayında başka bir hesabı taklit etmekten hesabım Instagram tarafından kapatıldı ve sonrasında yeni bir hesap açtım. 2 saat sonra otomatik kapatıldı yüksek ihtimalle tuttuğum takım ismi ile hesap açınca otomatik incelemeye düşüyor. Sorum şudur Instagram cihaz üzerinden mi yoksa numara üzerinden mi tespit ediyordur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bazen direkt cihaz banı yiyebiliyosun o cihazdan hiçbir türllü hesap kuramıyosun. Bende yaşadım Allah'tan eskiden açtığım fake hesaplar kurtardı beni. O hesapları dönüştürüp kullanıştım. Bir süre sonra cihaz banı açıldı herhalde otomatik. Şu an hesap acabiliyorum. Ama kisitlanan hesabim hakkinda inceleme gonderdim hala ilgilenilmemiş e-posta bile attım ve kapatilan hesaplar çoğunlukla açılmıyor.

Önceden başka bir amaçla açtığım bir hesap var ama şöyle birşeyden dolayı korkuyorum aklımda bir kullanıcı adı var ve o eski hesaba koyduktan sonra kitlenirse o isimde gidicek oyüzden

Ben hesap açabiliyorumda sadece tuttuğum takımın ismi ile açamıyorum bugün numara yazmadan mail ile deneme hesabı açtım o kitlenmedi.

Önceden başka bir amaçla açtığım bir hesap var ama şöyle birşeyden dolayı korkuyorum aklımda bir kullanıcı adı var ve o eski hesaba koyduktan sonra kitlenirse o isimde gidicek oyüzden

Hayır aklınızdaki kullanıcı ismini hesabınızda şuan aktif olan 2. bir hesaba koyarsanız bir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…