S sloreın Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 4-5 yıl önce ani bir kararla Facebook silmiştim Instagram'ım bağlıydı sildikten sonra Instagram'da silinir dedim silinmedi. Tekrar kurtarmaya çalışınca bende olmayan bir maile kod gönderiyor.
4-5 yıl önce ani bir kararla Facebook silmiştim Instagram'ım bağlıydı sildikten sonra Instagram'da silinir dedim silinmedi. Tekrar kurtarmaya çalışınca bende olmayan bir maile kod gönderiyor.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 950 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #2 E posta adresinize girerek kurtarırsınız erişim yoksa bilemiyorum destek kısmında belirtin
DYIDGA Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 Instagram desteğine yazın, hesabın size ait olduğunun kanıtıda lazım bir de. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok desteğe yazmaktan başka.
Instagram desteğine yazın, hesabın size ait olduğunun kanıtıda lazım bir de. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok desteğe yazmaktan başka.