Instagram hikaye ve mesajlar gözükmüyor

ATADEVRIMM

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2020
Mesajlar
31
Çözümler
1
Redmi Note 9 Pro kullanıyorum.

Instagram programında hikayelerin bazıları yüklenmiyor. (tüm hikayeler değil sadece bazıları yüklenmiyor. Bilgisayardan bakabiliyorum fakat telefon üzerinde tekrar yükleyin anlamına gelen bir ucunda ok olan bir daire çıkıyor sadece. Tıklasam bile sonuç aynı.)

Mesaj bölümünde ise mesajlar geç geliyor. Aynı anda hem telefon hem bilgisayar üzerinde web tarayıcıdan baktığımda telefonda mesaj gözükmediği halde bilgisayarda görebiliyorum mesajlaşabiliyorum. Bildirimlerde herhangi bir sorun yok. Mesaj bildirimi geliyor fakat mesajı açmıyor.

Düzeltmek için uyguladığım işlemler.
1. Önbellek temizliği.
2. Uygulamayı silip tekrar yüklemek.
3. Telefon ve uygulamalar güncel durumda.
İnternet kaynaklı olduğunu düşündüm ev içerisinde farklı telefonlarda denedim benden başka bu sorunu yaşayan yok.

Desteğiniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınız spam altında olabilir, son zamanlarda sıklıkla topluluk kurallarını ihlal etmiş olabilirsiniz ve bir diğer konu olan hikaye yükleyememe konusu da yine topluluk kurallarını ihlal eder türden bir hikaye paylaşmaya çalışmanızdan kaynaklı olabilir. Buna sebep olan bir diğer husus ise anasayfanızdaki gönderileri sürekli beğenmek, birilerini ard arda takipten çıkmanız olabilir. En iyisi 1-2 gün beklemek ve bu süreçte instagram destek ekibine ulaşmak olacaktır.
 

Geri
Yukarı