Instagram İl sayfası için içerik tavsiyesi

gemiciadam

Megapat
Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman önce bulunduğum il için özendiğimden bir sayfa açmıştım. Daha sonra geliştirdim vs. 4 5 bin civarında takipçisi vardı. Son zamanlarda 13 bin civarlarına çıkmıştı. Şu an da 11 bin takipçisi mevcut. İlk zamanlarda 4-5 yıl önce örneğin bir paylaşımda 150-300 beğeni alıyordu. Ben Instagram sayfasını aktifliğini devam ettiremedim, ilgilenemedim. Aslında bulunduğum ilin fotoğraflarını paylaşıyordum takipçiler fotoğraf gönderiyordu bazen yetişemiyordum. Uzun süre kullanmadım daha sonra öylelikle aktifliğini yitirdi farklı sayfa türüne dönüştürdüm önceden ondan da vazgeçtim. Kısa bir süre önce laptopta aldığım için Instagram takipçi kontolu ve içerik kontrolü falan daha kolay yapıldığından tekrar başladım. Sayfamın ismini daha güzel yaptım ve Canvadan logo basit ve tutarlı bir logo yaptım şimdilik daha sonra Photoshop programından yapacağım.

Sizden ricam ise şu, sadece fotoğraf ve video yerine ne paylaşımı yapabilirim? Elimdeki telefondan ve bilgisayardan bulup paylaşım yapabileceğim neler bulunur? Örneğin ay tutulması olacakmış bununla alakalı bir gönderi paylaştım veya il ile alakalı genel birkaç haber niteliğinde gönderi paylaştım. Sizin tavsiyeleriniz neler? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğunuz ildeki tarihi mekanların fotoğraflarını internetten bulup biraz efektler ile oynayıp kaliteli bir görüntü haline getirdikten sonra açıklama kısmına da o tarihi mekan veya eserle ilgili bilgiler verebilirsin. Video şeklinde koyman reelslerle daha fazla kitleye ulaşmanı sağlar tabii ki.

Türkiye gibi bir ülkede genel kültüre pek önem verilmese de(sanırım izmirle alakalı hesabınız.) İzmir Yunan İşgalinden kalan eserler ile ilgili şeyler dikkat çekici olabilir.

Bulunduğunuz ildeki tarihi mekanların fotoğraflarını internetten bulup biraz efektler ile oynayıp kaliteli bir görüntü haline getirdikten sonra açıklama kısmına da o tarihi mekan veya eserle ilgili bilgiler verebilirsin. Video şeklinde koyman reelslerle daha fazla kitleye ulaşmanı sağlar tabii ki.

Türkiye gibi bir ülkede genel kültüre pek önem verilmese de(sanırım izmirle alakalı hesabınız.) İzmir Yunan İşgalinden kalan eserler ile ilgili şeyler dikkat çekici olabilir.
Anladım evet hocam aslında yapmak istediğim genel bir bilgisayarımda klasör oluşturup atılacak post stoğu yapmak. Bu sayede sistemli bir şekilde ilerlerim gibi geliyor. Aslında elimde çok fazla kendi çektiğim fotoğrafta mevcut onlarıda kullancağım fakat fotoğraf paylaşıp altına neresi olduğunu yazmak çok basit geliyor. İlgi çekici olmak gerekiyor. Dediğiniz öneri için ayrı bir post stoğu oluşturabilirim. Haklısınız. Mesela daha önce otoban levhalarında sallıyorum çeşme seferihisar konak yazıları çekmiştim siz olsanız nereyi tercih ederdiniz diye bir gönderi oluşturmuştum.

Arkadaşlar başka fikri olan yok mu ?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı