gemiciadam
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman önce bulunduğum il için özendiğimden bir sayfa açmıştım. Daha sonra geliştirdim vs. 4 5 bin civarında takipçisi vardı. Son zamanlarda 13 bin civarlarına çıkmıştı. Şu an da 11 bin takipçisi mevcut. İlk zamanlarda 4-5 yıl önce örneğin bir paylaşımda 150-300 beğeni alıyordu. Ben Instagram sayfasını aktifliğini devam ettiremedim, ilgilenemedim. Aslında bulunduğum ilin fotoğraflarını paylaşıyordum takipçiler fotoğraf gönderiyordu bazen yetişemiyordum. Uzun süre kullanmadım daha sonra öylelikle aktifliğini yitirdi farklı sayfa türüne dönüştürdüm önceden ondan da vazgeçtim. Kısa bir süre önce laptopta aldığım için Instagram takipçi kontolu ve içerik kontrolü falan daha kolay yapıldığından tekrar başladım. Sayfamın ismini daha güzel yaptım ve Canvadan logo basit ve tutarlı bir logo yaptım şimdilik daha sonra Photoshop programından yapacağım.
Sizden ricam ise şu, sadece fotoğraf ve video yerine ne paylaşımı yapabilirim? Elimdeki telefondan ve bilgisayardan bulup paylaşım yapabileceğim neler bulunur? Örneğin ay tutulması olacakmış bununla alakalı bir gönderi paylaştım veya il ile alakalı genel birkaç haber niteliğinde gönderi paylaştım. Sizin tavsiyeleriniz neler? Teşekkür ederim.
Sizden ricam ise şu, sadece fotoğraf ve video yerine ne paylaşımı yapabilirim? Elimdeki telefondan ve bilgisayardan bulup paylaşım yapabileceğim neler bulunur? Örneğin ay tutulması olacakmış bununla alakalı bir gönderi paylaştım veya il ile alakalı genel birkaç haber niteliğinde gönderi paylaştım. Sizin tavsiyeleriniz neler? Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: