Instagram istatistikleri gözükmüyor

Katılım
7 Aralık 2019
Mesajlar
200
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Önce yorumlar kapandı, yorumları göremedim. O düzeldi. Sonra telefonda kod göndermemeye başladı. Şu anda kendi profilime tıkladığınmda istatistikler gözükmüyor, mağaza ekle gözükmüyor. Sol üstten 3 çizgiden istatistikleri al dediğimde hesabı profesyonel yap diyor. E zaten hesap profesyonel hesap. Tekrardan yapıp istatistiklere tıklıyorum yine aynı şey oluyor. Planlayıcıdan fotoğraf koyuyorum, önce planlayıcıda gözükmüyordu hem de paylaşmıyordu, şimdi gözükmüyor ama paylaşıyor. Resmen hesabım bozuldu arkadaşlar. Bunun sebebi ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim? Hesapta 1 tane bile bot takipçi yok hepsi organik. Çalınma da yok. Sanki hesap bozldu. Çok garip. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Artı olarak paylaşımlarımın beğenilmemeye başlamasını da ekleyeyim. Resmen Instagram beni kasıtlı olarak engelliyor gibi. Bunu başka türlü açıklayamam.
 
Instagram'da şu an sıkıntı var sanırım, en son erişim sorunları vs. yaşanıyordu:

Ben yazdığım sorunları 4 gündür falan yaşıyorum. Bu genel bir sorun ise, hesabımda bir problem yok demektir. Cidden öyle saçmaladı ki kafayı yiyecek noktaya geldim artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı