Instagram, Masaüstünden İçerik Paylaşmayı Herkese Açıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.892
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Instagram Masaüstünden Gönderim

Instagram bundan böyle kullanıcıların masaüstünden gönderim yapmasına izin verecek. Instagram, doğrudan masaüstünüzden sosyal ağa fotoğraf ve video göndermenize olanak tanıyan yeni bir özellik sundu. Platform, masaüstü yüklemelerine izin vererek özelliği artık herkes için sunuyor. Instagram, tabletler ve özellikle iPad için resmi bir uygulama sunmaya hala yanaşmasa da herkesin bir masaüstü web tarayıcısından doğrudan sosyal ağa […]

Devamı: Instagram, Masaüstünden İçerik Paylaşmayı Herkese Açıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Whatsapp beta'da telefon kapalı olmasına rağmen online olabiliyor ve kullanabiliyorduk. Şimdi de Instagram'ı bilgisayara uygun hale getirdiler. Akıllı telefon kullanmam için bir sebep kalmadı gibi.
 
İlk önce Whatsapp M1 desteği gelsin, eşek gibi pil harcıyor. Facebook sitesi RAM kullanımı optimize edilsin. Safari’de 1.5GB RAM kullanıyordu bir yayıncıyı izlerken. Telegram uygulaması 80 MB RAM kullanıyor cidden saçmalık ötesi.
 
İlk önce WhatsApp M1 desteği gelsin, eşek gibi pil harcıyor. Facebook sitesi RAM kullanımı optimize edilsin. Safari'de 1.5GB RAM kullanıyordu bir yayıncıyı izlerken. Telegram uygulaması 80 MB RAM kullanıyor cidden saçmalık ötesi.

😄 Sorun basit Telegram kullanın.🤣🤣
 

Geri
Yukarı