Instagram otomatik beğeni atıyor

burak.dd

Hectopat
Daha fazla  
Instagram hesabım kendi kendine beğeni atıyor. Öncesinde bir APK dosyası indirip kurmuştum sonra silip Instagram hesap şifrelerimi degistirmeme rağmen sorunu çözemedim telefon modeli Xiaomi Note10 Pro.

Instagram hesabım kendi kendine beğeni atıyor. Öncesinde bir APK dosyası indirip kurmuştum sonra silip Instagram hesap şifrelerimi degistirmeme rağmen sorunu çözemedim telefon modeli Xiaomi Note10 Pro.

Hesaba bot girmiş olabilir bana da bir kere öyle oldu 1 ay boyunca rahat bırakmadı hesabımı sonra saldı.

Daha öncesinde havuz mantığında çalışan bir bot uygulaması kullandınız mı? Eğer kullandıysanız ondan kaynaklı olabilir.

Hesaba bot girmiş olabilir bana da bir kere öyle oldu 1 ay boyunca rahat bırakmadı hesabımı sonra saldı.

Herhangi bir işlem yaptin mi? Ya da bu dönemde bilgisayardan da giriyor muydun hesabına?

Daha öncesinde havuz mantığında çalışan bir bot uygulaması kullandınız mı? Eğer kullandıysanız ondan kaynaklı olabilir.

Evet kullandım, kaldırdım hepsini. Ne yapabilirim, baska bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@burak.dd, o siteyle ilişkilendirilmiş herhangi bir sosyal medya hesabınız var mı? Eğer varsa onu kaldırabilirsiniz. Başka da yapacak bir şey yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı