Instagram papuckonagionline ayakkabı modelleri nasıl?

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Instagram da önüne çıktı biliyorsunuz bayağı çıkıyor böyle reklamlar ama bu sayfa çok güvendiğim birparcatuhaftik haber sayfasında çıktı. Takipçi sayısı 1milyon. Tıklayıp bakmak istedim güzel modeller çok ucuz internetten biraz araştırma yaptığım zaman o kadar kötü olmadığı söylendi. Sizce nasıl?

Arkadaşlar Instagram da önüne çıktı biliyorsunuz bayağı çıkıyor böyle reklamlar ama bu sayfa çok güvendiğim birparcatuhaftik haber sayfasında çıktı. Takipçi sayısı 1milyon. Tıklayıp bakmak istedim güzel modeller çok ucuz internetten biraz araştırma yaptığım zaman o kadar kötü olmadığı söylendi. Sizce nasıl?
Takipçi sayısı sizi kandırmasın. Güvenilir sayfa falan boş millet parasına bakıyor.

Reis vallaha kapida ödeme şeffaf kargo alan da bayağı var sevdiğim sayfada sponsor ondan korkmuyorum. Tek korkum kalitesi yani nasıl desem taş mı rahat mı alan var mi daha önce.

Dolandırılırsanız konu açmayın olur mu?
Instagram'da sponsor falan bahane sayfa sana DM atıyor kanka şu postu paylaş şukadar para vereyim diye. Sende atıyorsun parayı alıyorsun.

Dolandırılırsanız konu açmayın olur mu?
Instagram'da sponsor falan bahane sayfa sana DM atıyor kanka şu postu paylaş şukadar para vereyim diye. Sende atıyorsun parayı alıyorsun.

Kanka doğru biliyorum ama sayfa hem iyi sayfa hem de kapıda ödeme şeffaf kargo sadece konfor vessire onu merak ediyorum ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı