A ahmet çetinn Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 121 23 Şubat 2021 #1 İnstagram sayfaları ithal ayakkabıları nereden alıyor. Başlıkta göründüğü gibi aldıkları yer neresidir acaba? DH gate diye bir site buldum ama gönderim süresi 3 ay diyor ve yüksek fiyatta kargo parası alıyor.
İnstagram sayfaları ithal ayakkabıları nereden alıyor. Başlıkta göründüğü gibi aldıkları yer neresidir acaba? DH gate diye bir site buldum ama gönderim süresi 3 ay diyor ve yüksek fiyatta kargo parası alıyor.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 23 Şubat 2021 #2 Replika çoğu. Yani alacaksanız dikkat edin.
A ahmet çetinn Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 121 23 Şubat 2021 #3 Zurich dedi: Replika çoğu. Yani alacaksanız dikkat edin. Genişletmek için tıkla... bende o replika ayakkabıların alındığı yeri soruyorum dostum
Zurich dedi: Replika çoğu. Yani alacaksanız dikkat edin. Genişletmek için tıkla... bende o replika ayakkabıların alındığı yeri soruyorum dostum
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 23 Şubat 2021 #4 ahmet çetinn dedi: bende o replika ayakkabıların alındığı yeri soruyorum dostum Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef, site olarak böyle korsan çakma yasa dışı şeylere bilgi ve destek veremiyoruz.
ahmet çetinn dedi: bende o replika ayakkabıların alındığı yeri soruyorum dostum Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef, site olarak böyle korsan çakma yasa dışı şeylere bilgi ve destek veremiyoruz.