Çözüldü Instagram şifresi değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efegumusay

Hectopat
Daha fazla  
Şifreyi değiştiriyorum ancak giriş yapınca böyle oluyor. Telefondan giriş yapınca siyah ekran oluyor. Şifreyi değiştirince kabul etmiyor

Dosya Ekleri

• 1727993704926.png
    1727993704926.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 37
Çözüm
Sanırsam hesabını paylaşmışsın veya hiç girilmedik yerden girmişsin veya bu hesabı satın almışsın log işleminden çıkamıyosun kilitlemiş epostaya hesabına erişmene kolaylık sağladık diye mail atılıyor ona tıklayınca telefonda direkt oturum açılıyor ama arka planda Instagram'ı kapalı tut ve dosyalar erişimi kamera mik. Gibi izinleri açık olsun uygulamayı da sıfırlama iyice sarpa sarar olmazsa yarın bu saatlerde tekrar dene 1 gün ara ver başa sarıp durur.

Bilgisayarımdan girdim. Şifre değiştirmek için önceden de giriş yaptığım bir cihazdı. Benden başkası kullanmadı hesabı.

Çözümünü buldum Instagram Lite indirip denedim ve şifremi değiştirmemi istediği yeri geçip hesabıma eriştim.
Selam, iyi geceler. O sorunu şöyle aşmıştım sanırım: Evdeki modemi kullanarak internete bağlan, ardından internet fişini çek ve 10-15 saniye bekleyip tekrar tak. Bu sayede IP adresin değişecektir. Daha sonra, arka arkaya giriş-çıkış yapmadığın bir oturumdan (bilgisayar/telefon) girmeyi dene. Eğer yine olmazsa, e-postadan şifre değiştirme linkiyle hesaba erişim butonuna bas ve otomatik olarak oturum aç. Bir süre boyunca (12-24 saat) hesaptan çıkma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam iyi geceler o sorunu şöyle aşmıştım sanırım, evdeki modemi kullan öncelikle ardından internet fişini çek 10 15 say IP adresin değişsin daha sonra art arda giriş çıkış yapmadığın bir oturumdan (bilgisayar/telefon- girmeyi dene öyle olmazsa e postadan şifre değiştirme linkiyle hesaba tekrar eriş butonuna bas otomatik oturum açsın bir sürede hesaptan çıkma (12*24 saat.

Olmadı ya telefondan girince şifre değişiyor ama siyah ekranda kalıyor hesap gitti mi şimdi?

sanırsam hesabını paylaşmışsın veya hiç girilmedik yerden girmişsin veya bu hesabı satın almışsın log işleminden çıkamıyosun kitlemiş epostaya hesabına erişmene kolaylık sağladık diye mail atılıyo ona tıklayınca telefonda direkt oturum açılıyor ama arka planda instagramı kapalı tut ve dosyalar erişimi kamera mik. gibi izinleri açık olsun uygulamayıda sıfırlama iyice sarpa sarar olmazsa yarın bu saatlerde tekrar dene 1 gün ara ver başa sarıp durur o

Sanırsam hesabını paylaşmışsın veya hiç girilmedik yerden girmişsin veya bu hesabı satın almışsın log işleminden çıkamıyosun kilitlemiş epostaya hesabına erişmene kolaylık sağladık diye mail atılıyor ona tıklayınca telefonda direkt oturum açılıyor ama arka planda Instagram'ı kapalı tut ve dosyalar erişimi kamera mik. Gibi izinleri açık olsun uygulamayı da sıfırlama iyice sarpa sarar olmazsa yarın bu saatlerde tekrar dene 1 gün ara ver başa sarıp durur.

Bilgisayarımdan girdim. Şifre değiştirmek için önceden de giriş yaptığım bir cihazdı. Benden başkası kullanmadı hesabı.

Çözümünü buldum Instagram Lite indirip denedim ve şifremi değiştirmemi istediği yeri geçip hesabıma eriştim.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı