Instagram şikayet veya spam altında olduğunu nasıl anlarım?

one of a kind

Centipat
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
18
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Instagram üzerinde hesap kilitlenmelerinin yaşanması, sıradışı hareketler bulunması veya olağandışı giriş denemeleri gibi SMS ile hesap onaylamak zorunda bırakan işlemlerin yoğun spam veya şikayet ile bir ilgisi var mıdır? Ben daha çok 3. parti uygulamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat spam veya şikayet durumunda da hesaplarda bunlar olabiliyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini bilen birinin farklı lokasyonlardan art arda giriş yapmaya çalışmasından ötürü olabilir mi? Belki güvenliğiniz için böyle şeyler istiyordur Instagram.

Öyle birisi yok fakat şu son birkaç aydır çok 3. parti uygulaması kullandım ancak o şekilde ele geçirmiş olabilirler. Fakat zannetmiyorum çünkü 2 adımlı doğrulama var hesapta eğer öyle bir durum olsa bana SMS mesajı gelmesi gerekirdi fakat kendim girdiğim zaman gelen SMS'lerden başka herhangi bir SMS mesajı yok.
Bu arada şifremi değiştirdim ve hesabıma tekrardan ulaştım fakat bu olay aralıklarla son birkaç aydır oluyor. 3. parti uygulamalarını kullanmayı bıraktım bundan sonra gelir mi bilmiyorum fakat benim merak ettiğim kısım acaba birisi beni şikayet ediyor ise bunun olma ihtimali var mıdır? Şikayet veya spamda daha farklı yöntemler izliyor sanırım IG. (tamamen hesabı kapatmak veya erişimi azaltmak gibi)
Fikri olan?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı