Hank J Wimbleton
Hectopat
Takipci sayim bir anda bir adet dustu sonra geri cikti. Acaba Instagram'in hatasi mi bu?
Hocan satin almadim hic. Sikinti su, hani birileri takipten ciksa dusmus olarak kalir, eyvallah. Ama takipten cikti 5 saniye sonra geri artti. Sizde de boylemiDostum herhangi bir takipçi satın alma işlemi benzeri şeyler yapmadıysan aynı sorunu bende yaşıyordum, hesap değişikliğine gitmeyi bile düşündüm. İnstagram'a bir destek talebinde bulundum, sorunu anlattım. Cevaplanmadı fakat 3 gün içerisinde sorun çözüldü, sabit bir sayıda kaldı. Ne düşüş ne de artış oldu...
Hocam 5 saniyede mi?Takipçilerinden birisi hesabını dondurup geri açmıştır.
Evet hocam böyleydi. Kafanıza takmayın, dediğimi yapın düzelecektir.Hocan satin almadim hic. Sikinti su, hani birileri takipten ciksa dusmus olarak kalir, eyvallah. Ama takipten cikti 5 saniye sonra geri artti. Sizde de boylemi
Hocam sizi birinin takipten cikmadigina emin miydiniz?Evet hocam böyleydi. Kafanıza takmayın, dediğimi yapın düzelecektir.
Kesinlikle.Hocam sizi birinin takipten cikmadigina emin miydiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.