4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 3 Kasım 2022 #1 Aegis authenticator kullanıyordum, telefonu sıfırlarken uygulamanın verilerini yedeklemeyi unutmuşum. Ne yapacağım? Kendi müşteri hizmetleri falan da yok.
Aegis authenticator kullanıyordum, telefonu sıfırlarken uygulamanın verilerini yedeklemeyi unutmuşum. Ne yapacağım? Kendi müşteri hizmetleri falan da yok.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Authenticator kullanacaksan Microsoft kullan adamlara direk ulaşabiliyorsun sıkıntıda.
4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 3 Kasım 2022 #3 CANERION dedi: Authenticator kullanacaksan Microsoft kullan adamlara direk ulaşabiliyorsun sıkıntıda. Genişletmek için tıkla... Bence burada Instagram da sıkıntılı, çünkü 2 tane firmayla bu sorundan dolayı konuşup doğrulamayı kapattırabildim. Instagram'a ulaşmanın ise hiçbir yolu yok.
CANERION dedi: Authenticator kullanacaksan Microsoft kullan adamlara direk ulaşabiliyorsun sıkıntıda. Genişletmek için tıkla... Bence burada Instagram da sıkıntılı, çünkü 2 tane firmayla bu sorundan dolayı konuşup doğrulamayı kapattırabildim. Instagram'a ulaşmanın ise hiçbir yolu yok.