dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.745 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2024 #1 İnstagramımda 2K takipçi var ve hepsini silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.242 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #2 Uygulamaları vardır illa, ya elle yapacaksınız ya da uygulama kullanacaksınız.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.745 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2024 #3 Adrastos dedi: Uygulamaları vardır illa, ya elle yapacaksınız ya da uygulama kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum ancak çoğu uygulama güvensiz. Bilen varsa diye açtım konuyu da.
Adrastos dedi: Uygulamaları vardır illa, ya elle yapacaksınız ya da uygulama kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum ancak çoğu uygulama güvensiz. Bilen varsa diye açtım konuyu da.
aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 Adrastos dedi: Uygulamaları vardır illa, ya elle yapacaksınız ya da uygulama kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama işine hiç bulaşmayın derim.
Adrastos dedi: Uygulamaları vardır illa, ya elle yapacaksınız ya da uygulama kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama işine hiç bulaşmayın derim.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 5 Mart 2024 #5 Bilgisayardan silmek kolay olabilir teker teker.