Instagram üzerinden tehdit ediliyorum

İnternetten alışveriş yapmış mıydın? Belki o hesabını hacklemişlerdir. Hackleyen arkadaşlarında olabilir. Son zamanlarda bir yerden link atıldı mı sana?

En son Hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım onun dışında hayır linke tıkladığımı hatırlamıyorum.

Yemek Sepeti kullanmış mıydınız? Polise gitmeniz, hesaplarınızın ve kredi kartlarınızın şifresini güvenilir bir telefon/bilgisayardan değişmeniz en uygunu olacaktır.

Evet sanırım ailemle konuşup öyle yapacağım işin ilginç tarafı bana mesaj atan şahısların profilinde 200k takipçiye kadar olanlar vardı.

Hocam Instagram phishing methoduyla düşen hesaptır 200k falan olanlar sanalın kralıyım diye gezen ergen tayfalar hiçbir şey yapamazlar korkmayın ve polise gidip suç duyurusunda bulunun.

Merhaba, dün beni gruba aldılar toplam 18 kişi üstüme geldi kişisel bilgilerimi paylaşıp tehdit ettiler ayrıca hesabımı kapatacaklarını söylüyorlar açıkçası biraz korkuyorum. Bu bilgileri nereden biliyorlar benim ev adresime kadar bilgileri var. Polise gitmeli miyim?

Antivirüs yükle tam tarama yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı