Instagram uygulama yüklenmedi hatası

İyi tamam sizin dediğiniz gibi olsun. Ama Instagram'ı nasıl kullanacağım eski yeni sürüm fark etmiyor ama instagrama ihtiyacım var.
Bence biraz sabredin. İlerleyen günlerde tekrar indirmeyi deneyin. Belki şu anda sorun falan vardır. Eğer telefonunuz güncelleniyorsa güncelleyin. Ama 2 yıl HTC kullanan biri olarak söyleyeyim sosyal medya araçlarında çok fazla sorun vardı. Çoğu yüklenmiyordu bile telefona güncellemede gelmiyordu. Fakat eğer cihaza veya sürüme destek kesilmişse işiniz biraz zor. İnstagram'ı tarayıcı üzerinden kullanımı çok stabil olmasada güzel bence. İyi günler. Bir hatamız olduysa kusura bakmayın.
 
Bence biraz sabredin. İlerleyen günlerde tekrar indirmeyi deneyin. Belki şu anda sorun falan vardır. Eğer telefonunuz güncelleniyorsa güncelleyin. Ama 2 yıl HTC kullanan biri olarak söyleyeyim sosyal medya araçlarında çok fazla sorun vardı. Çoğu yüklenmiyordu bile telefona güncellemede gelmiyordu. Fakat eğer cihaza veya sürüme destek kesilmişse işiniz biraz zor. Instagram'ı tarayıcı üzerinden kullanımı çok stabil olmasa da güzel bence. İyi günler. Bir hatamız olduysa kusura bakmayın.

Şu ana kadar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı