Instagram uygulaması "Şifre yanlış" hatası veriyor

berkayozclk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus 15
i713700h
4050
16gb ram
w11
Şifre tartışmasız doğru, tarayıcılardan falan girince sıkıntı yok ama uygulamadan girince şifre yanlış hatası veriyor, cok kez tarayıcıdan şifre değiştirip denedim olmadı, uygulamayı sildim verileri sildim olmadı, sizce ne yapmalıyım başına bu durum gelen var mı? Sizce durum zamanla çözülür mü yoksa hep böyle mi olacak veya en son seçenek olarak telefonu sıfırlayıp mı denemeliyim? Bu arada telefonum iPhone 13 eğer sıfırlarsam yeni bir iCloud ile kullanmam mantıklı olur sanırım değil mi, yoksa normal iCloud'umu kullanabilir miyim, sizce ne yapmalıyım?

Yemin ederim bende de yanısı var dün oldu. Her şeyi denedim çözemedim. Google'dan girdim aynı şifre ile telefondan giremedim kafayı yedim. Allah çarpsın aynısını yaşadım dün. Yapabileceğiniz bence hiçbir şey yok desteğe yazmaktan başka, akla gelen her şeyi denedim. Ben Samsung kullanıyorum telefon markanızla veya telefonunuzla ilgisi yok tamamen Instagram sorunu.

Tek yol Facebook indirip İnstagram profilinizi Hesaplar Merkezine ekleyip, Facebook üzerinden girebiliyorsunuz Instagram'a. (Website halinde)

Yemin ederim bende de yanısı var dün oldu. Her şeyi denedim çözemedim. Google'dan girdim aynı şifre ile telefondan giremedim kafayı yedim. Allah çarpsın aynısını yaşadım dün. Yapabileceğiniz bence hiçbir şey yok desteğe yazmaktan başka, akla gelen her şeyi denedim. Ben Samsung kullanıyorum telefon markanızla veya telefonunuzla ilgisi yok tamamen Instagram sorunu.

Tek yol Facebook indirip Instagram profilinizi hesaplar merkezine ekleyip, Facebook üzerinden girebiliyorsunuz Instagram'a. (web site halinde)

Son dediğin bende işe yaramamıştı. Sende işe yaradıysa ne güzel. Ben ne yaoacağımı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı