Instagram ve Facebook hesapları çalındı

Eğer desteğe yazıp sordukları sorulara cevap verirseniz çok yüksek ihtimalle hesabınızı geri verirler diye düşünüyorum.

Eğer desteğe yazıp sordukları sorulara cevap verirseniz çok yüksek ihtimalle hesabınızı geri verirler diye düşünüyorum.
support@fb.com
Bu mu hocam destek adresleri bilginiz var mı? Facebook' un kendi yardım kısmında bulamadım, başka bir yerde buldum. Yardım kısmında söylenen yöntemler ile yine onun telefon numarasına gelen kodu bilmeden kurtaramıyorum. Yukarıdaki e postaya yazdım ordanda cevap gelmedi.

E posta adresi ile ilgilimi bir bilgim yok ama destek kısmında bir makalede çalınan hesabı geri alma var. Eğer denediğiniz yöntem bu ise bilmiyorum nasıl kurtaracağınızı facebook çok kullanmadığım için.

Sağolun hocam yardımlarınız için.

Şifremi unuttum deyince e posta adresimi yazdığımda ''bu e posta adresi bulunamadı'' diyor. E posta adresiyle doğrudan giriş yapmaya çalışınca Nguyễn Việt Khoa şu hesap gözüküyor ve '' bu hesaba mı giriş yapmaya çalışıyorsunuz?'' diyor. Ama bu kişininde seneler önce paylaştığı fotolar ve baya takipçisi var yani ne alaka anlamadım. Böyle bir olayı yaşayan kimse yok mu?

Bu arada önerilen programlarla tarama yaptım. Şuan kaspersky ile taramamda bitmek üzere ve kaspersky baya rahatlattı pc yi. Bazı programları cracklemiştim son zamanlarda muhtemelen indirdiğim yerlerden bulaştı virüs.

Son düzenleme:
Yüksek ihtimalle sizin e postanızı kendi hesabına bağlamış olabilir. Çözümü illaki vardır ama maalesef benim pek bilgim yok facebook konusunda. Umarım geri alabilirsiniz.

Yüksek ihtimalle sizin e postanızı kendi hesabına bağlamış olabilir. Çözümü illaki vardır ama maalesef benim pek bilgim yok facebook konusunda. Umarım geri alabilirsiniz.
Bende öyle düşündüm hocam mantıksız ama ne amaçlandığını anlamadım. e postamı kurtarma kısmına yazınca ait olduğu bir hesap yok diyor ama şifreyi yanlış yazınca o hesap çıkıyor alakayı anlamadım. Şuan facebook gitse de önemli değil ama ona bağlı başka hesaplarım olabilir o korkutuyor beni. Sanırım arkadaş listesini de temizlemiş zaten.

Annemin hesabından eski konuşmalara baktım ve konuşmada yukarıdaki hesap gözüküyordu. Yani adam benim hesabımı kendi hesabıyla mı birleştirmiş napmış bilmiyorum ama çok sinirimi bozdu. Facebook' un önerdiği kurtarma yöntemleri içinde şifresini bilmem gerekiyor yoksa şifre yanlış hatası veriyor her yöntemde. Support' dan dönüş almadığım sürece hesap gitti gibi.

Son düzenleme:

Hocam, birden cok mail ekleyebilir hesaba. Numara da baglayabilir.

Hocam, birden cok mail ekleyebilir hesaba. Numara da baglayabilir.
Kendi mailiyle hem kendi hesabına hem benim çalınan hesaba bağladığı için mi böyle gözüküyor diyorsunuz yani hocam anlamadım? Mail adresimde bir sıkıntı yok sadece face çalındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…