Instagram yakın arkadaşlara atılan not anlaşılır mı?

nomore2k

Hectopat
Instagram'da bir şarkı notunun yakın arkadaşlara atılıp atılmadığını anlayabilir miyim? Yani bir not yakın arkadaşlara atılsa bunu anlamamı sağlayacak bir ibare var mı Instagram'da? Bir notun takip edilen takipçilere mi veya yakın arkadaşlara mı atılıp atılmadığını anlayamaz mıyım?

Eklediğim yeşil simge varsa yakın arkadaşlara atılmıştır.

1743716828134.png

Anladım pardon. O zaman üstüne bastığında altta Yakın Arkadaşlarla Paylaşılmış gibi bir şey yazar. Az önce baktım öyle bende.

Bende ekli olan biri paylaşmıştı o yeşil simge gözüküyor öyle olunca.

Şimdi yan hesabımla denedim sizin için. Yazı yazıp paylaştım sadece ve gözükmedi karşı hesaba fakat kendi hesabında "yakın arkadaşlarla paylaşılıyor." ibaresi oluyor. Yanlışım için özür dilerim.

Şimdi yan hesabımla denedim sizin için. Yazı yazıp paylaştım sadece ve gözükmedi karşı hesaba fakat kendi hesabında "yakın arkadaşlarla paylaşılıyor." ibaresi oluyor. Yanlışım için özür dilerim.
Anladım hocam sağolun olabilir, benim için denediğiniz için ben teşekkür ederim. Takip ettiğim bir hesap şarkı paylaşmış, yakın arkadaşlara mı attı diye merak etmiştim görmenin bir yolu yokmuş. Teşekkür ederim yinede.

Hocam ek olarak da şunu ekleyim.
Teşekkürler sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı