Instagram'a atılan video silinip geri yüklenirse daha fazla izlenir mi?

Denisso

Picopat
Daha fazla  
Selam, Instagram da çizimle ilgili meme atıyorum. Videolar genelde izlenen videolar ama hiç izlenmediler. Sizce yeniden atarsam daha iyi mi izlenir?

Selam, Instagram da çizimle ilgili meme atıyorum. Videolar genelde izlenen videolar ama hiç izlenmediler. Sizce yeniden atarsam daha iyi mi izlenir?

Hayır video silmeyin hesabınızın algoritmasına zarar verirsiniz olabildiğince çok video atın bu sayede Instagram size güvenecek ve sizi önerecek.

Ayrıca hesabınıza mail, numara, 2 aşamalı doğrulama, bunları yapın.

Etiket kullanımını düzgün yapın en fazla 10 15 etiket kullanın.

Hayır video silmeyin hesabınızın algoritmasına zarar verirsiniz olabildiğince çok video atın bu sayede Instagram size güvenecek ve sizi önerecek.

Ayrıca hesabınıza mail, numara, 2 aşamalı doğrulama, bunları yapın.

Etiket kullanımını düzgün yapın en fazla 10 15 etiket kullanın.
Algoritmanın böyle işlediğine inanmıyorum. Eski bir shitpost tarzı hesabımda en az 100 gönderi silmişimdir, tabi bunu yaparken yeni postlar da yüklüyordum. Hiçbiri 0 izlenmedi aksine patlayanlar bile oldu. Bu tamamen algoritmanın keyfine göre değişen bir şey.

Algoritmanın böyle işlediğine inanmıyorum. Eski bir shitpost tarzı hesabımda en az 100 gönderi silmişimdir, tabii bunu yaparken yeni postlar da yüklüyordum. Hiçbiri 0 izlenmedi aksine patlayanlar bile oldu. Bu tamamen algoritmanın keyfine göre değişen bir şey.

Yüklediğiniz videonun tarihide önemli 3 ay geçtiyse çok da bir şey olmaz.

Ancak en iyi yol hiç silmeden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı