Şirket hesabına mesaj geldi diye bildirim geldi mesajın içeriğini bildirimde görebiliyorum fakat yüklenmiyor.

İnstagramı açın.

Bir sürü var hangisi diye soruyor olabilir mi?

TikTok kullanmıyorum ve hayatımda tek bölüm Kurtlar Vadisi izlemedim. Biraz araştırma yap. Eğer muhalif isen, iktidarı ne konuda eleştirebileceğini iyi öğren. Başka bir yerde bunları söylersen acı acı gülerler sana aynı şu an benim yaptığım gibi. Derin devlet ile ilgisini de anlayamadım. Bildiğin random bir şeyler yazmışsın, anahtar kelimeleri vermişsin ve gerisini bana bırakmışsın . İyi bakalım derininden olsun.

Filistin'li olsaydın Filistin'i savunurdun.

Evet, Filistin'li olsaydım doğal olarak Filistin'i savunurdum. Ama değilim.

Bir sürü var hangisi diye soruyor olabilir mi?

Ben Cloud DNS yazıp ilk çıkanı almıştım bilmiyorum.

Eleştirebileceğin şeyleri öğren diyor bir de ya Ruslar helikopterimizi bombaladı askerlerimiz şehit oldu bu adam gitti Putin'e özür mektubu yolladı trump buna a*tal olma dedi daha ne olsun İsveç'i almayacaz NATO'ya dedi 1 ay sonra aldı sayamayacağım tonlarca olayı var neresi iyi dış siyasetinin.

Şu anda BTK'nın ana IP adresi üzerine 10Gbps'den fazla saldırı yapıldığı bilgisi geldi (Free stresserlar üzerinden) ama BTK Türk Telekom santrali sayesinde etkilenmiyor. (fotoğrafı yükleyemiyorum)

Özet:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK kararıyla İnternet Servis Sağlayıcılar tarafından erişime engellenmiştir.
İkinci bir karara kadar yani. Neyin isyanı çözemedim. Zaten telefon eski VPN bi kurdum arkası alev alev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…