Zamazing bey, DNS'le uğraşmayı bırakalım. VPN'e yönlendirelim.

Ben Cloud DNS yazıp ilk çıkanı almıştım bilmiyorum.

Eleştirebileceğin şeyleri öğren diyor bir de ya Ruslar helikopterimizi bombaladı askerlerimiz şehit oldu bu adam gitti Putin'e özür mektubu yolladı trump buna a*tal olma dedi daha ne olsun İsveç'i almayacaz NATO'ya dedi 1 ay sonra aldı sayamayacağım tonlarca olayı var neresi iyi dış siyasetinin.

1- Putin'e özür mektubu yollamasının sebebi o olaydan kısa bir süre önce Rus jetini düşürmemizdi.
2- Suriye/ırak operasyonlarına tek tepki gösteren ülke ABD değil, birçok ülke. Bunun sebebi bizim terörist kabul ettiklerimizi onların "Kürt savaşçı, özgürlük savaşçısı, cihatçı" olarak görmesi. Üzerine eğittiklerini düşünürsek bu tepkiler, hakaretler normal ve karşısında yapabileceğimiz bir şey yok. Her böyle bir olaya tepki gösterseydik Filistin'den kötü olurduk. Mantıklı düşün.
3- İsveç'in NATO'ya alınmasının karşılığında terörle mücadele iş birliği kabul ettirildi. Ayrıyeten İsveç, Türk vatandaşlarının AB ülkelerine girişinin kolaylaştırılması için Avrupa birliğine baskı yapacağını söyledi.

Hocam bana hangi DNS'i kullanıyorsun diye sordu cevap verdim VPN kullanmak istiyorsanız kullanın iyidir.

Ben en son evde oyun sunucusu açayım dedim, internet yok oldu o yüzden VPN tercihimdir 😁

Instagram'ın kapatılmasından konu NATO'ya nasıl döndü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı