Bide böyle bir şeyi habersiz ansızın yapması ap aşırı saçma yapmadan önce duyuru yapılması lazım.

Tüm hepsi saçma zaten.

Keşke herkesin sevdiği vazgeçemediği bir şeye yasak gelse ama herkesin onsuz yapmayacağı WhatsApp örnektir 3 gün sürse çok iyi olur.(amacımı anlamazsınız yanlış anlarsınız diye açıklamaya yapıyorum amacım 3 gün yasak gelince herkes isyan eder 2. olay olduğu için herkes bilinçlenir bu şart mı derseniz dediğim gibi Instagram'ı kullanmayanlar var veya umursamayanlar.
WhatsApp kullanmayan 100 kişi gösteremezsiniz telefonu olup hattıda olan (90 + yaş dahil değildir.) Bu yüzden yazdım saygılar.

Facebook şöyle 1-2 gün kapanırsa olayların seyri değişir gibi. Sonuçta o da aynı şeyleri yapıyor ama ceza almadı henüz. Zaten bunlar bir firmaya bağlı Instagram Facebook in alt kuruluşu.

Facebook şöyle 1-2 gün kapanırsa olayların seyri değişir gibi.
Bencede ikisi birden gitse olaylar duraklar veya farklı bir yola evrilir.

Engellenen VPN'lerin listesi: Tor Project, VPN Master, Hotspot Shield VPN, Psiphon, Zenmate VPN, TunnelBear, Zero VPN, VyprVPN, Private Internet Access VPN, Espress VPN, IPVanish VPN.

Dünya'da Türkiye dışında VPN hizmetlerini engelleyen iki ülke mevcut, bu ülkeler ise İran ve Çin.

Engelleyen ülkelere bak be İran,Çin ve tabiki Türkiye ben olmaz diye düşünüyodum 2016 da getirmişler o zaman getiren şimdi yine getirir.

Değişim şart. Artık tamam yeter Benim daha fazla tolare edecek gücüm kalmadı. Yenilik iyidir.

Değişim şart.

Değişene kadar ülke gider gibi İsrail'e girsek ülke zaten sıkıntıya girer + Suriye mülteci sorunu çoğuna vatandaşlık verildi çıkarılması sorun yine savaş çıkabilir. Her şey düzelsede 20 yıl sürer en az kalırsa tabii ülke.

Video atsam sorun olur mu?

Biz de 40 yaşımıza gireriz zaten gençler olarak.
Hayırlı olsun.

Bu nedir harbiden devlet istediyse doğrudur falan bu nedir dalga geçiyorlar galiba hakediyoruz galiba harbiden bayağı demokrasi adam diyoki WhatsApp kapadıysa reis haklıdır diye.

Örnek iki.

En büyük halkımız aslında...

Dosya Ekleri

• 1722646800134.png
    125,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 1722647120463.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…