Geçen yıl VPN nedeniyle 360 milyondan fazla veri kaydı çalındı.

VPN kullanılması ya da DNS ayarları değişikliği yapılması ciddi güvenlik sorunlarına neden oluyor

Böyle bir şey var mı?
Ben WARP'ı açıyorum Instagram'a girmek isteyince ama bu yazıyı görünce korktum.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ancak bazı şeyleri çok yanlış anlamışsın. Bu uygulamayı yasakladın da ne oldu? Milletin VPN indirmesine sebep oldun, yine giriyorlar. En fazla 60-70 yaşındaki dayılar giremez, onlarda zaten gerekirse Türk kopyalarına geçer devam ederler. Veya erotik siteleri yasakladın, ne oldu? Millet yine VPN ile giriyor. Girip kendini tatmin edemeyen bazı sapıklar ise gidiyor sokakta kadınları taciz ediyor, oyulmalık gözleriyle kadınlara bakıyorlar. Bu tarz bir yasağın kimseye faydası olmaz, eğer devlet gerçekten bu konularda sağlam otorite göstermeye başlarsa selam demeye korkar hale gelirsin. Televizyon kanalları bir yayın yapıyor, kanalları kapanacak diye adam akıllı laf dahi edemiyorlar. Artık 2024 yılında yaşıyoruz Furkan, bu yasaklansın dediğin şey artık çoğu insan için oksijen görevi görüyor, masa başı işler ile zaten insanlar ister istemez bir şeye vakit ayırmak istiyor, bu sosyal medya her türlü olacak. Instagram'ın binlerce alternatifi var VPN bilmiyorsa dahi onları kullanır. Veya atıyorum oyun oynar, vaktini orada öldürür.
Hani dini tartışmalarda ara sıra kullanılan bir söz vardır, 'Benden sana ne? Senden bana ne?'
Ha birde şu durum var, insanların geyik yapabileceği, düşüncelerini aktarabileceği platformlar her zaman gerekiyor. Zira eğer sen bu duyguları boşaltamazsan, ifade edemezsen huzursuz olursun, sinirli olursun, stresli olursun. Psikolog, psikiyatrist arkadaşlar boşuna sana not yazdırtmıyor, zira gerçekten de düşüncelerini ifade edebilmek, istediğin şeyleri yapabilmek aşırı rahatlatıcı bir eylem.
Bu Instagram'da bir yerlerini büyütenlere Instagram'ın direkt kalıcı olarak kendisinin kapatılacağı söylense, giderler Youtube'de büyütürler bir yerlerini, kısacası bir platformu yasaklayarak bir şey elde edilmez. Dileyen bir yerlerini büyütür, dileyen de o platformlarda fikir belirtir, içerik paylaşır.
Sen kendine bak, ne yapıyorsun, hayatın nasıl, ekonomik durumun, fiziki durumun, ruh sağlığın, paran ne durumda? Asıl önemli olan bunlar, diğerlerini boş ver.
20 yaşındayım. Tanrıya şukur 5 aydır da bırakmış durumdayım. Gördüğün gibi benim de anlatmak istediğim budur zaten. İnsanların olmayan özgürlüğünü ele alabilmek. Bunu sende yapıyorsun bende yapıyorum. Bir birimize yardım eder özgürlüklerimizi ellerimizden alıyoruz. Kadınların taciz olayına gelirsek siz sosyal medya kadınlar veya kızlar içinde ne kadar cehennem bilmiyorsunuz. Bir kadın veya kız hesabı açıyorsunuz profilinize kendinizi koyuyorsunuz. Az biraz vücudunuzun da gözükmesi yeterli. Ne kadar eli penisinde gezen eleman varsa zaten anında instantly istek atıyor size. Snapchat misali. Hayır üzgünüm ben böyle bir uygulamanın açık olmasını savunamam. Kuzey Kore gibi olmak için değil. Gelmişmiş dediğiniz Amerika veya Avrupa özentisi olmamak için.

@elobster, @Furkan GRFN o zaman komple Meta ürünleri yasaklansın. Facebook, Instagram, WhatsApp hepsi kapatılsın. Tamamıyla Kuzey Kore olma yolunda gidelim. Israrla anlamak istemediğiniz şu: Yasakçı zihniyet hiçbir zaman için çözüm değildir. Size sormak istiyorum: Madem bağımlı nesil yetişiyor ya. O zaman interneti de kapatalım. Tamamıyla Kuzey Kore olalım. Nasıl fikir? Cidden argümanınız saçma. Biraz bakış açınızı genişletin, sığ bakmayın.
Elimde olsa interneti de kapatırım. Düşüncem veya isteğim zaten o yönde.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 yaşındayım. Tanrıya şukur 5 aydır da bırakmış durumdayım. Gördüğün gibi benim de anlatmak istediğim budur zaten. İnsanların olmayan özgürlüğünü ele alabilmek. Bunu sende yapıyorsun bende yapıyorum. Bir birimize yardım eder özgürlüklerimizi ellerimizden alıyoruz. Kadınların taciz olayına gelirsek siz sosyal medya kadınlar veya kızlar içinde ne kadar cehennem bilmiyorsunuz. Bir kadın veya kız hesabı açıyorsunuz profilinize kendinizi koyuyorsunuz. Az biraz vücudunuzun da gözükmesi yeterli. Ne kadar eli penisinde gezen eleman varsa zaten anında instantly istek atıyor size. Snapchat misali. Hayır üzgünüm ben böyle bir uygulamanın açık olmasını savunamam. Kuzey Kore gibi olmak için değil. Gelmişmiş dediğiniz Amerika veya Avrupa özentisi olmamak için.

20 yaşında bu haldesin, güldüm açıkçası. Senin anlatmak istediğin bunun yasaklanarak önlenebileceğiyle ilgili, ancak öyle bir dünya yok. İsteyen seksting yapar, isteyen bir yerini şakşaklar boş karışmaya gerek yok. Instagram'ı kapat, Facebook'tan istek atsınlar, Facebook'u kapat, Tiktok'tan yazsınlar, onu kapat Türkiye'nin sosyal medya uygulaması Yaay'dan yazsınlar. Yasakla çözüme erişilmez. Hayatında birkaç tane makale dahi okumamışken bu konularla ilgili yorum yapmaya kalkıp milleti güldürtme. Halk aynı halk, neyi yasaklarsan yasakla aynı şeyleri başka yerlerde yapmaya devam edecek.
Avrupa özentiliğine de, ABD'nin woke kültürüne de aşırı karşı birisiyim ancak bunu 13 yaşındaki çocukların fikri gibi saçma sapan şeylerle savunmuyorum. Tabii sana karşı çıkan ne hikmetse hemen bunlara otomatik sahip oluyor herhalde. 😄🤣
Yasakla insanları bir şeyden soğutmayı Mussolini de denedi, Jose Antonio Primo de Rivera da denedi, Salazar'da denedi, hangisi bir şey yapabildi? İnsanların yapısında zaten geğik yapmak, eğlenmek var bu tarz şeyleri yasaklasan da çözemezsin. İran'da atıyorum genelev yasak, parti yasak, ancak ara sokaklarda partiler var, genelevler var. Hatta Türk bir arkadaş kamerayla da çekmişti bunları.
13-14 yaşındaki Faşizm görüşünü Hitlerizm sanan çocuklar gibi yeni yeni şeylerle millete masal anlatmayın.
Fazlaca kız arkadaşım oldu, hali hazırda da var ve kadınların neler yaşadığını emin ol çok iyi biliyorum. Sosyal medya yasaklanırsa bu durum çözülecek değil, erotik siteleri geri açacaksın çözüm bu. Ayrıca hali hazırdaki yasaları sertleştirecek, düzgünce uygulayacaksın. Tecavüzcü, tacizci darağacında sallandırılacak.
Onun dışında sen savunmamaya devam et kanka, bana birde touch blue al sana zahmet aynen katılıyorum. 😂🤣

20 yaşındayım. Tanrı'ya şukur 5 aydır da bırakmış durumdayım. Gördüğün gibi benim de anlatmak istediğim budur zaten. İnsanların olmayan özgürlüğünü ele alabilmek. Bunu sende yapıyorsun bende yapıyorum. Bir birimize yardım eder özgürlüklerimizi ellerimizden alıyoruz. Tacizden bahsetmişsiniz de sosyal medyadaki avelleri SE*tting yapmıyor mu sanıyorsunuz. Hepsi de 15 yaşında falan. Kadınların taciz olayına gelirsek siz sosyal medya kadınlar veya kızlar içinde ne kadar cehennem bilmiyorsunuz. Bir kadın veya kız hesabı açıyorsunuz profilinize kendinizi koyuyorsunuz. Az biraz vücudunuzun da gözükmesi yeterli. Ne kadar eli penisinde gezen eleman varsa zaten anında instantly istek atıyor size. Snapchat misali. Hayır üzgünüm ben böyle bir uygulamanın açık olmasını savunamam. Kuzey Kore gibi olmak için değil. Gelmişmiş dediğiniz Amerika veya Avrupa özentisi olmamak için.

20 değil, 60-80 yaşındaki bir insanın yazacağı şeyler bunlar. Zaten Kuzey Kore yiz zaten Türkmenistan gibiyiz, zaten Afganistan duzeyindeyiz. :d faşizm ile yönetilen bir ülkeyiz çünkü.

Ak Parti İstanbul milletvekili bile bugün yüksek olasılıkla açılacak açıklaması yaptı.

Açılmadı. Birilerinin keyfi gelmediği sürece de açılmayacak. :d
Kaldı ki akp de x bi millet vekilinin söylemesine bakıyorsa da vay halimize.

Nasıl ki kendine sansür uygulayan Twitter'ı kapattırmak için mahkemeye başvuran Trump haklıydı ki aynısını Musk'a da yaptılar;bugün Türkiye devletine yapılmış olan sansür karşılığı da o sayfanın kapanması gayet yerlidir.

Arkadaşlar Instagram'ın açılmış olma ihtimali var mı? Çünkü şu an sorunsuz bir şekilde girip istediğimi yapabiliyorum. VPN falan açık değil.

Site sorgulamadan sorgulattım hala erişime kapalı gözüküyor ama ben girebiliyorum. Hiçbir şey anlamadım :D.

Instagram kullanan arkadaşlar kabul edin yaşamadığınız hayatı yaşıyormuş gibi paylaşım yapıyordunuz. Sizden de daha iyi konumdaki birini görünce alttan alta depresyona giriyordunuz. Storysine alev attığınız kıza 50 erkek daha alev atıyordu muhtemelen. Kapatılması iyi oldu.

Instagram kullanan arkadaşlar kabul edin yaşamadığınız hayatı yaşıyormuş gibi paylaşım yapıyordunuz. Sizden de daha iyi konumdaki birini görünce alttan alta depresyona giriyordunuz. Storysine alev attığınız kıza 50 erkek daha alev atıyordu muhtemelen. Kapatılması iyi oldu.
Aslinda ilk kapandığında canım sıkılmıştı biraz ama gün geçtikçe benim için daha iyi olduğunu gördüm açılınca da eskisi kadar fazla kullanmam artık.

20 Yaşına bu kafayla nasıl gelmişsin cidden kahkaha atıyorum. :D

Yeni konular

Geri
Yukarı