Yarın da WhatsApp engellensin sonra Facebook, bahane bitmez sonuçta. Sen olayı milliyetçiliğe çekerek yanlış yapıyorsun, tüm ülkecek derdimiz yok yani bunlarla uğraşıyoruz. Birkaç ay önce şehitlerimiz varken milli yas ilan edilmiyor bilmem hangi ülkedeki Arap öldü diye yas ilan ediliyor. Milliyetçi tutumun neredeydi o zaman?

Ben buna sitem gösteriyorum zaten güzel kardeşim. Ben burada arabı savunmuyorum. Turkiye Cumhuriyeti'nin resmi kurumlarına uygulanmış sansürden bahsediyorum. Sıradan bir App ülkeye sansür uygulayamaz.

Ben buna sitem gösteriyorum zaten güzel kardeşim. Ben burada arabı savunmuyorum. Turkiye Cumhuriyeti'nin resmi kurumlarına uygulanmış sansürden bahsediyorum. Sıradan bir App ülkeye sansür uygulayamaz.
Hangi sansürmüş o? @kerosene 3 kez sordu 4.’ye soruyorum cevap ver hadi.

Ben olayı araştırmadım ama senin attığınla diyanete uygulanan sansür diyelim hadi. Arap için olan.
Yok olayı araştırmadığın bilgisizliğin ve birbirine tutmayan fiyasko yorumlarından belli oluyor da, diyelim hadi demeden cidden hangi sansür olduğunu söyle hadi. Çok merak ediyorum kafanın içinde neler döndüğünü.

Ben olayı araştırmadım ama senin attığınla diyanete uygulanan sansür diyelim hadi. Arap için olan.

Bir şey fark eder mi?
Fark eder evet. Terör örgütüne uygulanan sansürden senin ülken neden rahatsız oluyor? 😃

Bir şey fark eder mi?
Hocam benim bildiğim kadarıyla ilk sansür instagram'da haniye için paylaşımlara yapılan bir sansürdü ülkeye özgün bir şey değil fakat 2.sansür diyanet dediğiniz o facebook platformunda yapıldı ve belkide bize tepki göstermek içindir şöyle düşünün bir uygulamaya sahipsiniz ve amerika da yaşıyorsunuz oraya göre terörist olan bir kişi uygulamanızda kahraman olarak paylaşılıyor ve sizde sansürlüyorsunuz fakat bir ülke size yasak getiriyor sizde buna tepki olarak diğer uygulamanızdan o ülkeye ait resmi bir hesabı sansürleyebilirsiniz tepki olarak diyorum bu arada yanlış anlamayın.

Yok olayı araştırmadığın bilgisizliğin ve birbirine tutmayan fiyasko yorumlarından belli oluyor da, diyelim hadi demeden cidden hangi sansür olduğunu söyle hadi. Çok merak ediyorum kafanın içinde neler döndüğünü.

Herhangi bir kurumun sansürlenmesi senin için yeterli bir sebep değil mi?

Diyanet vb herhangi kurumun verdiği kararı anca sen, ben veya biz karşı gelebiliriz. Bu bizim iç işimiz olmaz mı? Yarın bu mantıkla seçimde herhangi X partisine sansürde uygularlar, başka bir şeyde yaparlar. Burada bence insanların diyanete vs sitem göstermesi gerekirdi. Instagram'ın değil.

Sizin yüzünüzden arapçı oldum ya. Arapları savunuyormuşum gibi hissettim püh size.

Fark eder evet. Terör örgütüne uygulanan sansürden senin ülken neden rahatsız oluyor? 😃

Niye ABD'nin terör örgütü O, bizim ki PKK.

Arapları savunuyorsun çünkü. Instagram'ın teröristlere uyguladığı sansürü yanlış buluyorsun. Her lafın birbiriyle çelişkili. Forumda senin gibilere hakaret serbest olsa keşke.

Anlamıyorsun, ABD FETÖ'yü yarattı, PKK'yı yarattı. Sen ülke olarak sesini çıkaramadın. Şimdi ABD'nin terör örgütünü ben niye sahipleniyorum ki? Niye dertsiz başıma dert alayım?

Hamas benim için nötr, bu kadar övülmesini de desteklemiyorum. Terör örgütü ilan edilip savaş açılmasını da desteklemiyorum.

Hocam kafayı yiyeceğim, herkes kafasına göre iş yapıyor. Uzun sürmez, koskocaman instagram uzun süre kapalı tutmazlar/tutamazlar.

Vpn ile giriş yapılamaz mı hocalarım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı