Arada kaynadı :)

Geçen yıl VPN nedeniyle 360 milyondan fazla veri kaydı çalındı.

VPN kullanılması ya da DNS ayarları değişikliği yapılması ciddi güvenlik sorunlarına neden oluyor

Böyle bir şey var mı?
Ben WARP'ı açıyorum Instagram'a girmek isteyince ama bu yazıyı görünce korktum.

Arada kaynadı :)

Geçen yıl VPN nedeniyle 360 milyondan fazla veri kaydı çalındı.

VPN kullanılması ya da DNS ayarları değişikliği yapılması ciddi güvenlik sorunlarına neden oluyor.

Böyle bir şey var mı?
Ben WARP'ı açıyorum Instagram'a girmek isteyince ama bu yazıyı görünce korktum.

DNS değişikliği ile bilgilerin çalınması olayını birisi çok güzel kıçından sallamış :) Allah'ın unuttuğu VPN servisini kullanırsanız çalınır tabii ama DNS'de öyle bir şey olması im-kan-sız. WARP kullanın geçin.

He he açılır aynen açılır. Yukarıda da dediğim gibi birilerinin keyfine bakıyor her şey. Adam Instagram'a yasak getiriyor iki gün sonra da gümrük vergisine zam getiriyor. Aynı şey, ha Instagram'ı engellemişsin insanların VPN ile kullanmasına sebep olmuşsun ha gümrüğe vergi getirip yurt dışından ürün almalarını engellemişsin, adı farklı ikisi de yasak...
Şunu da eklemem gerekiyor, şu kullandığımız siteye defalarca saldırı oldu şu anda bile sitede yavaşlık var. Buna sebep olanlar ile Instagram'ı yasaklayanlar da aynı kişiler. Gülünce de neye güldün oluyor. 😂

Şuan anlık olarak bilgisayardan girdiğimde giriş yapabildim. Telefondan girdiğimde hala aynıydı ama.
Düzeltme:Bilgisayardan sadece reels ve story izleyebiliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı