Pek bu konularda görüş bildirmem ama size katılıyorum, cidden ahlaki yapıyı altüst etti TikTok bence.

O sırada kuzenine yan gözle bakan köydeki binlerce emminin TikTok ne bilmemesi 😓 namussuzluk insanın kanında varsa vardır, uyduruk bir uygulama insanları ahlaksız yapmaz.

En çok ahlaksızlık TikTok'ta olduğu için.
Bıçaklı cinayette, sanık yerine bıçağı suçlamak gibi bir şey bu.
O sırada kuzenine yan gözle bakan köydeki binlerce emminin TikTok ne bilmemesi 😓 namussuzluk insanın kanında varsa vardır, uyduruk bir uygulama insanları ahlaksız yapmaz.
Tam ben yazarken çok doğru bir şeyler daha yazılmış. Size ne milletin ne yaptığından? Suç teşkil ediyorsa devlet bireysel ilgilensin koca platformları banlamasın.

Aslında bu insandan insana göre değişebilir ya, biri büyüsüne kapılır ona özenir falan onun gibi. Bir de çok fazla uzatamaya gerek yok yani bu konuları, benim görüşüm sadece. :)

Instagram ve Roblox'a erişim engellenmesi sonrasında TikTok'a da engel getirileceği konuşuluyor. Daha engel gelmeden Mustafa Sarıgül'den tepki videosu geldi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Instagram ve Roblox'a erişim engellenmesi sonrasında TikTok'a da engel getirileceği konuşuluyor. Daha engel gelmeden Mustafa Sarıgül'den tepki videosu geldi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkasındayız reisin.

Arkadaşlar WARP'ı sadece Instagram'a girerken açıyorum çıkınca kapatıyorum. Kapatırken şöyle uyarı geliyor

1.1.1. i ne kadar devre dışı bırakmak istersin diye.
Orada şöyle bir seçenek var
" yalnızca DNS moduna geç."
Bu nedir? Zaten 1.1.1.1 DNS modu değil mi?
(Hiç anlamıyorum bu konuları ya)

Arkadaşlar WARP'ı sadece Instagram'a girerken açıyorum çıkınca kapatıyorum. Kapatırken şöyle uyarı geliyor

1.1.1. i ne kadar devre dışı bırakmak istersin diye.
Orada şöyle bir seçenek var
" yalnızca DNS moduna geç."
Bu nedir? Zaten 1.1.1.1 DNS modu değil mi?
(Hiç anlamıyorum bu konuları ya)
Sen kapatıyorsun ya otomatik açılsın mı diye soruyor. Ben tekrar açana kadar işaretle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı