Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklama böyle olmasın da.

Belli olmaz. Ama başka platformların kapanması gündemde değil diye bir açıklamasını da görmüştüm. Tek kötü sonuç temelli kapadık demesi gibi duruyor.

Belli olmaz. Ama başka platformların kapanması gündemde değil diye bir açıklamasını da görmüştüm. Tek kötü sonuç temelli kapadık demesi gibi duruyor.
Bunlar da iyice Acun Ilıcalı’ya çevirdi olayı. Açıklama yapacaksan yapsana birader, birazdan nedir reklam arası gibi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Kısıtlama kaldırılacaksa iyi. Mynet'e pek güvenmiyorum.

Bunlar da iyice Acun Ilıcalı’ya çevirdi olayı. Açıklama yapacaksan yapsana birader, birazdan nedir reklam arası gibi?

Birileri de geçen günlerde kaldırılacağını söylemişti. Hiçbir şey olmamıştı.

Kısıtlama kaldırılacaksa iyi. Mynet'e pek güvenmiyorum.
Ulaştırma bakanından daha çok güvenirim ben. 4 gündür İran’ın saldırı açıklamaları gibi şöyle böyle diyor icraat yok hep aynı şey. Açılırsa umarım millet Gratis’e girer gibi akın etmez de yine çökmez uygulama.

Birileri de geçen günlerde kaldırılacağını söylemişti. Hiçbir şey olmamıştı.
Ama o gün ulaştırma bakanı da görüşmelerde ilerleme yok demişti. Bugün önce son düzlükteyiz dedi, ardından da birazdan önemli bir açıklama yapacağım dedi. Ama tabii ki hala yalan haber olabilir.

Nihayet.

Zamazing bey geç oldu ama iyi

Instagram'ın erişim engeli 15 dakika sonra kaldırılacak. 1 ay sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi insanlar tarafından unutulacak. Çok balık hafızalı bir milletiz.

Instagram'ın erişim engeli 15 dakika sonra kaldırılacak. 1 ay sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi insanlar tarafından unutulacak. Çok balık hafızalı bir milletiz.
8 yaşındaki çocukların Roblox kapatılınca gösterdiği tepkiyi, koskoca yetişkinler olarak 60 milyon kullanıcının kullandığı platform kapandığında gösteremiyoruz. Üzücü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı