İnstagram'a nasıl video yüklenir?

Telefondan çektiğin veya indirdiğin videoyu normal resim paylaşır gibi yükleyip paylaşabilirsin. Yalnız 1 dakikadan fazla olursa sadece 1 dakikalık bölümü yüklenir. Videoyu parçalara bölüp yükleyebilirsin o zaman da.

Telefondan çektiğin veya indirdiğin videoyu normal resim paylaşır gibi yükleyip paylaşabilirsin. Yalnız 1 dakikadan fazla olursa sadece 1 dakikalık bölümü yüklenir. Videoyu parçalara bölüp yükleyebilirsin o zaman da.
Onu denedim, 1 saat bekledim hala olmadı bilgisayardan yüklüyorum da o yüzden mi?

Onu denedim, 1 saat bekledim hala olmadı bilgisayardan yüklüyorum da o yüzden mi?
Bilgisayardan yüklenmez. Elindeki telefon ile yapman gerekiyor onu. Videoyu kendine yolla (Facebook veya e-posta gibi) sonra telefondan yükleyebilirsin.

Bu arada Telefonumda İnstagram yokta indirmek için her şeyime erişim istiyor bir şey olur mu?
Her şeyin dediğin? E-posta veya Facebook ile bağlanmanı ister bir de konum, fotoğraflar gibi özelliklere erişim ister o kadar. Kredi kartı falan istemez yani senden. İsterse yanlış şeyi indirmişsin demektir:)

PC için programlar var hocam. İsim vermek yasak mı bilmiyorum fakat rahatlıkla google dan bu tür uygulamaları bulabilirsiniz. Fakat arkadaşların dediği gibi resmi site için yükleme yok.

Gramblr kullan. Bilgisayardan İnstagram’a rahatlikla video yükleyebiliyorsun. İnternette aratırsan zaten anlatım videoları mevcut. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı