Orijinal istiyorsanız ayakkabınızı kendi sitesinden (mesela Nike ayakkabıyı Nike'ın kendi sitesinden) alın. Instagram sayfalarının çoğu replika düşük kalite ayakkabı gönderir tavsiye etmem.
HB'de adidas %30 indirim yapmış durumda. Orjinal ayakkabıyı 1.150TL'ye hatta 700lere kadar satıyorken çakma olduğuna %100 emin olabileceğin ayakkabıya 400TL vermek ? Bilmiyorum.
Hocam linke tıklayınca shopier sayfası çıkıyor zaten. Onun dışında benim yeterince ayakkabım var ama beğendiğim bir ayakkabının fiyatı 3k'dan fazla. Her ayakkabıya dünyanin parasını vereceğime birisi de çakma oluversin modundayım. Mantıklı mı sizce?
Hocam linke tıklayınca shopier sayfası çıkıyor zaten. Onun dışında benim yeterince ayakkabım var ama beğendiğim bir ayakkabının fiyatı 3k'dan fazla. Her ayakkabıya dünyanin parasını vereceğime birisi de çakma oluversin modundayım. Mantıklı mı sizce?
Hocam linke tıklayınca Shopier sayfası çıkıyor zaten. Onun dışında benim yeterince ayakkabım var ama beğendiğim bir ayakkabının fiyatı 3K'den fazla. Her ayakkabıya dünyanin parasını vereceğime birisi de çakma oluversin modundayım. Mantıklı mı sizce?