Instagram'da DM'den profil resmi gözükmemesi

Elturco32

Yoctopat
Daha fazla  
Soruma gelince...
Konuyu açıklayacağım ama ne demek istedi bu arkadaş derseniz, bir resim de paylaşıyorum. Gizlilikten dolayı profil isimleri ve resimleri ile oynadım. Kırmızı ok ile gösterdim.

Screenshot_20230912_183549_Instagram.jpg

Instagram'da bir birimizi takip etmediğimiz ama arada sırada bir DM üzerinden mesajlaştığım bir kişinin profil resmi gözükmemesi üzerine.

Karşı tarafı profil ismiyle aradığım zaman karşıma çıkıyor, DM atmak istediğim zaman yine mesaj yazabilme durumum mevcut. Yani engellenmiş değilim.

Lakin, herhangi birinin paylaştığı bir Reels videosunu paylaşa tıklayıp DM'den göndermek istediğimde, karşıma çıkan herkesin profil resmi gözükür iken, göndermek istediğim kişinin profil resmi gözükmüyor. (profil ismi her şeyi gözükürken)

Aramadan arattırdığımda resim gözüküyor, mesaj yaz tıkladığımda yine, sadece dediğim gibi bir reeels yada paylaşılmış birşey göndermek istediğimde, paylaştığım resimdede gördüğünüz gibi herkesin resmi gözükür iken, bu kişininki profil resmi yokmuş gibi gözükmesi normal değil.

Son mesajlaşmayı sildim, tekrar baktım aynı. Instagram'dan çıktım tekrar girdim yine aynı. 1 gün bekleyeyim teknik hatadır belki dedim bugün yine aynı.

"Az önce bir deneme yaptım, yine bir paylaşılmış bir resmi paylaşa tıkladım ve resmi gözükmüyordu, yinede gönderdim ve paylaşım gönderildi, mesaj kutusunda Profil resmi gözüküyor. Çıktım ana sayfadan öylesine bir paylaşımı tekrar göndermek istedim, karşıma yine paylaşabileceğim kişiler arasında herkesin resmi gözüküyor, bu şahsınki yine gözükmüyor"

İnternette araştırdım bulamadım, bana bu konuda nedenini açıklayabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Adam belki profil fotoğrafını o renk yapmıştır.
Cevap için tşk ederim.
Hayır, normal arattığımda Profil resmi var.
Normal dm atmak istediğimde Profil resmi yine gözüküyor.
Sadece instagramda beğendiğim bir paylaşımı, paylaş tıkladığımda, yukarda resimde gördüğün gibi herkes görünür iken sadece bu kişi profil resmi yokmuş gibi görünüyor

Cevap için tşk ederim.
Hayır, normal arattığımda Profil resmi var.
Normal dm atmak istediğimde Profil resmi yine gözüküyor.
Sadece instagramda beğendiğim bir paylaşımı, paylaş tıkladığımda, yukarda resimde gördüğün gibi herkes görünür iken sadece bu kişi profil resmi yokmuş gibi görünüyor
Modlu Instagram ile yapılabiliyor diye biliyorum.

Bunu bir açıklıyabilir misiniz? Modlu Instagram da nedir bilmiyorum da

Aero diye bir şey var diye hatırlıyorum. Zamanında şu an Instagram'da var olupta önceden olmayan özellikleri kullanabiliyorlardı. Bu özellikte var olmayıp sadece Aero'da olan bir özellik olabilir. Ama hiç bulaşmayın derim.

Aero diye bir şey var diye hatırlıyorum. Zamanında şu an Instagram'da var olupta önceden olmayan özellikleri kullanabiliyorlardı. Bu özellikte var olmayıp sadece Aero'da olan bir özellik olabilir. Ama hiç bulaşmayın derim.
Cevabın için tşk ederim. Bu özelliğin faydası ne ki? Engel yok, brşey yok, isim görünüyor resim yok.
Sormamın ana sebebi zaten şu an tartıştığımızdan ötürü konuşmadığımız için. Doğumgünü olduğundan gönül almak niyetim vardı, bu esnada fark ettiğim için ve engellememiş olduğumdan bir kısıtlama gibi birşeymiki yada benzeri onu merak ettim varsa böyle bir durum onamı hizmet ediyor Aero dediğiniz?

Cevabın için teşekkür ederim. Bu özelliğin faydası ne ki? Engel yok, brşey yok, isim görünüyor resim yok.
Sormamın ana sebebi zaten şu an tartıştığımızdan ötürü konuşmadığımız için. Doğumgünü olduğundan gönül almak niyetim vardı, bu esnada fark ettiğim için ve engellememiş olduğumdan bir kısıtlama gibi birşeymiki ya da benzeri onu merak ettim varsa böyle bir durum onamı hizmet ediyor Aero dediğiniz?

Faydası filan yok bence. Aero APK haline getirilmiş bir Instagram versiyonu. Çoğu şeyde gizliliği sağlıyor. Gizli hikayelere bakma vs. gibi.

Hocam çeşitli modlanmış instagramlar var. Dediğiniz özelliğin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama mesela hikayeyi gördüğümüzü gizleme var, telefonumuzdan instagram'a giden görüntülendi isteğini kapatıyor. Aynı zamanda WhatsApp tarafında da bu tür uygulamalar var.

Aero, Thunder, Instagram Pro örnek verilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı