E ENESKINATAŞ Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Instagram'da mesaj gelince üstten bildirim olarak geliyor ama tıklayınca ya da Instagram'a girince göremiyorum ve hiçbir mesaj gözükmuyor.
Arkadaşlar Instagram'da mesaj gelince üstten bildirim olarak geliyor ama tıklayınca ya da Instagram'a girince göremiyorum ve hiçbir mesaj gözükmuyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 İnstagram verilerini sil ve uygulamayı yeniden yükle, düzelirse düzelir. Öyle bir bug var.
E ENESKINATAŞ Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 T21 dedi: İnstagram verilerini sil ve uygulamayı yeniden yükle, düzelirse düzelir. Öyle bir bug var. Genişletmek için tıkla... beta kullanıcısıydım çıktım olmadı verileri sildim uygulamayı tekrar yükledim olmadı
T21 dedi: İnstagram verilerini sil ve uygulamayı yeniden yükle, düzelirse düzelir. Öyle bir bug var. Genişletmek için tıkla... beta kullanıcısıydım çıktım olmadı verileri sildim uygulamayı tekrar yükledim olmadı
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 ENESKINATAŞ dedi: beta kullanıcısıydım çıktım olmadı verileri sildim uygulamayı tekrar yükledim olmadı Genişletmek için tıkla... Bug var, düzelmesi biraz şans işi. Android kullanıyorsan Dosyalarım uygulamasından veriyi silmeyi dene, anahtar kelime aratarak dosya konumunu bulabilirsin. Bir de hesaptan çıkış yapıp girmeyi dene, artık hangisi işe yararsa. Bende de genelde bildirim problemi oluyor, ya gördüğüm mesajların bildirimi sonradan geliyor ya da hiç bildirim gelmiyor. Düzeltemedim hâlâ.
ENESKINATAŞ dedi: beta kullanıcısıydım çıktım olmadı verileri sildim uygulamayı tekrar yükledim olmadı Genişletmek için tıkla... Bug var, düzelmesi biraz şans işi. Android kullanıyorsan Dosyalarım uygulamasından veriyi silmeyi dene, anahtar kelime aratarak dosya konumunu bulabilirsin. Bir de hesaptan çıkış yapıp girmeyi dene, artık hangisi işe yararsa. Bende de genelde bildirim problemi oluyor, ya gördüğüm mesajların bildirimi sonradan geliyor ya da hiç bildirim gelmiyor. Düzeltemedim hâlâ.
E ENESKINATAŞ Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #5 T21 dedi: Bug var, düzelmesi biraz şans işi. Android kullanıyorsan Dosyalarım uygulamasından veriyi silmeyi dene, anahtar kelime aratarak dosya konumunu bulabilirsin. Bir de hesaptan çıkış yapıp girmeyi dene, artık hangisi işe yararsa. Bende de genelde bildirim problemi oluyor, ya gördüğüm mesajların bildirimi sonradan geliyor ya da hiç bildirim gelmiyor. Düzeltemedim hâlâ. Genişletmek için tıkla... play storedan android system güncellemesi yaptım instagramı sildim tekrar yükledim düzeldi teşekkürler
T21 dedi: Bug var, düzelmesi biraz şans işi. Android kullanıyorsan Dosyalarım uygulamasından veriyi silmeyi dene, anahtar kelime aratarak dosya konumunu bulabilirsin. Bir de hesaptan çıkış yapıp girmeyi dene, artık hangisi işe yararsa. Bende de genelde bildirim problemi oluyor, ya gördüğüm mesajların bildirimi sonradan geliyor ya da hiç bildirim gelmiyor. Düzeltemedim hâlâ. Genişletmek için tıkla... play storedan android system güncellemesi yaptım instagramı sildim tekrar yükledim düzeldi teşekkürler
K KaanVeGold Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 ENESKINATAŞ dedi: play storedan android system güncellemesi yaptım instagramı sildim tekrar yükledim düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla... knk play storeden android system güncellemesini nereden yaptın baktımda bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
ENESKINATAŞ dedi: play storedan android system güncellemesi yaptım instagramı sildim tekrar yükledim düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla... knk play storeden android system güncellemesini nereden yaptın baktımda bulamadım yardımcı olursan sevinirim.