İnstagram'da edilen küfürden dava edilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarına evine kağıt gelir lafıyla seni korkutmak istediğini anlıyoruz. Bu olaydan "Facebook'ta bir PC gurubunda ettiğim küfürden" belki 10 kere ifadeye gittim. Hatta şahsın ev adresine kadar buldum yoldayım geliyorum diyerek arabadaki silahın videosunu attım. Şahısta korkup polis çağırmıştı bana resim falan atınca geri dönmüştüm. Herhangi bir ceza almadım beni kışkırttığı gerekçesiyle %50 suç oranıyla kapandı olay. Silahıda internetten aldım resmi falan demiştim ifadede. Kısacası bir şey çıkmayabilirde donuna kadar alabilirlerde bu arada gittiğim şahıs avukattı sonradan öğrendim :D
Nasıl yani ? Herşeyimi mi alacaklar ? Tam olarak anlamadım.
 

15 yaşında çocuğa cinsel içerik atıyor bence bu bile suç ama araştırmak lazım.

Sosyal medya üzerinden gönderilen cinsel içerikli ifadeler, cinsel içerikli sözler, işaretler, çıplak vücudun teşhir edilmesi, cinsel konulu ses kayıtları, görseller, cinsel organ fotoğrafları, videolar veya görüntülü konuşma sırasında sergilenen eylemler, cinsel taciz suçuna vücut verir. Cinsel taciz suçu ani suçtur.
 
15 yaşında çocuğa cinsel içerik atıyor bence bu bile suç ama araştırmak lazım.
Ama hocam ben tam o anda birşey demedim. O bana at dedi. Fake olduğu da anlaşıldı. O zaman sesimi çıkardım. Birde kız bana sürekli fotonu at, sesini at, özel şeyini at falan dedi. Ama ben hiç birini yapmadım. Her seferinde de beni seni engellerim dedi.
 
Ama hocam ben tam o anda bir şey demedim. O bana at dedi. Fake olduğu da anlaşıldı. O zaman sesimi çıkardım. Bir de kız bana sürekli fotonu at, sesini at, özel şeyini at falan dedi. Ama ben hiçbirini yapmadım. Her seferinde de beni seni engellerim dedi.

Neyse sadece sana yaptığını düşünmüyorum. Uğraşmaz gibime geliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı